7 napja késik, de negatív lett a tesztem, lehetek terhes?
7 napja késik és negatív lett 5db tesztem is, amiket akkor csináltam amikor 4. Napja késett.
A párommal nem védekeztünk, ugyanis szeretnénk kisbabát.
Volt egy vetélésem Februárban, nem tudom ez mennyire befolyásolja a teherbeesésemet. Annyi tünetem van csak, hogy néha szúró fájdalmat érzek a jobb petefészkemnél. Más semmi. Lehetek terhes?
Már 13. napja késik... Szerintetek reggel csináljak egy tesztet? Félek attól, hogy negativat fog majd mutatni, ezért most halogattam pár napja... De ha azt vesszük akkor, holnap már 14 napja azaz 2 hetet fog késni ha nem jön meg, szóval már ki kellene mutassa ha van baba. Szerintetek?
Ja és kedves 7. válaszoló, nagyon gratulálok!
Teljesen felesleges tesztet csinálni. Baba biztos nincs.
Elmaradt az ovud ez lehet a gond. Ha nincs panaszod ráérsz akkor elmenni az orvoshoz, ha a következő esedékes mensi sem jelentkezik.
Egyébként amilyen frontok vannak, nem csoda a helyzeted....nekem pl minden nyár beérkeztével kimaradt egy ciklus. Sajnos a nő szervezetre komoly hatása van mindennek. Étkezés, stressz, fogyás, hízás, sport, kevés alvás, időjárás, betegségek...minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!