5-6 hetesen kinek mi volt látható ultrahangon?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Július 9.-én volt az utolsó mensim első napja .
Augusztus 7.-én délutáni tesztelés eredménye azonnal látható,erős pozitív.
Ma voltam az orvosnál, aki 5 mm-es petezsakot látott csak.
Kinek hogy alakultak a továbbiak?
2023. aug. 17. 11:41
1/13 anonim válasza:
Én az 5-6. hét között voltam orvosnál, inkább már a 6.-hoz közelebb: 11mm-es petezsák, embrioecho CRL: 2,4 mm, szívműködés még nem volt. 1 hét múlva mikor visszamentem kontrollra már igen.
2/13 anonim válasza:
6+1 napnál 2mm embrió ,pulzálás látható
3/13 anonim válasza:
Én pont 5 hetesen voltam, egy 4,4 mm-es petezsákot láttak. Szeptember elején lesz 3 éves a lányom.
4/13 anonim válasza:
Nekem 5+2 naposan 2,9mm petezsákot látott(valószínű később fogant, így gyakorlatban még nem voltam 5+2). Rá egy hétre már 3,5 mm embrió volt szívpulzálással.
6/13 anonim válasza:
Ezért nem érdemes ilyen korán menni.
7/13 anonim válasza:
9,6 mm szabályos petezsák szikhólyaggal.
8/13 anonim válasza:
6+2 voltam. 3,75mm embrió, pulzálás is volt
9/13 anonim válasza:
6 hetesen már volt szívhang is és embrió is. Először 5 hetesen voltam kürházban barnázás miatt, ott is volt már embrió, de ott még csak annyit írtak a papírra, hogy életjelenség sejthető.
10/13 anonim válasza:
5+0 5 mm-es szabályos petezsák, szikhólyag látható.
Azóta már 26 hetes vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!