Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik Inofolicot szedtek,...

Akik Inofolicot szedtek, mennyi idő után lettek terhesek?

Figyelt kérdés

2023. aug. 14. 13:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Soha. Nem csodaszer.
2023. aug. 14. 14:25
 2/11 anonim ***** válasza:
84%

Én 4. hónapban, de nem is volt semmi gondom, csak úgy magamtól szedtem.

Baráznőm 1.5 éve issza és most kezdik a lombikot.

Tehát tényleg nem csodaszer

2023. aug. 14. 14:38
 3/11 anonim ***** válasza:
1 évig szedtem.
2023. aug. 14. 15:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Magában az inofolic nem segített. Az inofolic+ virág natura tea kombo után 2 hónappal jött össze a baba (előtte ket évig semmi)

Persze nem kizárt, hogy csupán véletlen volt, az is lehet csak ennyi loket kellett a testemnek. Májusban elveszítettük őt, 10 hetes voltam, most kezdem újra inni ezeket. Az esélyt megadom ismét

2023. aug. 14. 21:25
 5/11 anonim ***** válasza:
5 hónapig ittam, letettem és helyette E vitamint ettem a második hónapban sikerült.
2023. aug. 14. 21:43
 6/11 Ignis Subdialis ***** válasza:
Nem Inofolicot szedtem, hanem a vegytiszta hatóanyagát, az inozitolt és folátot, mert a folsavat az emberek fele nem tudja feldolgozni. Mivel kb. 4 évig szedtem, legatyásodtam volna az Inofolictól, meg az ilyen agyonreklámozott termékektől. Minden hatóanyag megtalálható olcsóbb kiadásban is, ahol nem veled fizettetik meg a reklámot.
2023. aug. 14. 22:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Én is inozitolt ittam 1000mg. Első hónapban napi kettőt Kovi hónapban 1et és pozitív lett a tesztem. Engem az tett rendbe, kisebb hormon zavarnál hatásosnak bizonyult.
2023. aug. 14. 23:13
 8/11 anonim ***** válasza:
E vitamint kb 2 hónapja kezdtem szedni, mert azt olvastam, hogy vastagítja a méhnyálkahártyát. A menzeszem erősebb lett (korábban túl keveset véreztem), valószínüleg a vastagabb nyálkahártya miatt. Most a doki az Inofolic-ot javasolta, hát, majd meglátjuk. Próbáltam korábban a méhpempőt is, sokan dicsérték, de nekem összezavarta a ciklusomat. Nem olcsó szer, az biztos, de az ember mindent megtesz, csak hogy gyereke legyen, így ezt ki is használják a gyártók.
2023. aug. 16. 12:54
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Második hónapban teherbe estem, egypetéjű ikrekkel.

(előtte 2 évig próbálkoztunk, sajnos kettő vetélésem is volt ez idő alatt, egy üres petezsák és egy magzatelhalás a 10. héten...)

Nem tudom, hogy mennyiben segített a készítmény valójában, de nyilván ehhez kötöm a sikerünket és nagyon örülök, hogy kipróbáltam!

ápr. 21. 10:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Gratulálok 9es mit szedtél még mellette?amh szinted jó voot vagy ez nem segit annak emelesebe?
jún. 21. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!