8.napja késik a mensim hozzá teszem babát tervezünk. 4-5 napja olyan mintha meg akarna jonni de mégsem 6-7 napja orvos javaslatára elkezdtem szedni az Inofolic-ot napi 1 tasak. Esetleg közre játszhat abban hogy késik? Vagy reménykedhetem?
Teljesen jogos amit írsz
Csak tudod csalódtam már egy jó párszor és ezért felek egy újabb negativtol
Szétterítem kártyáimat.
Terhes vagy!
Üdv, Magdi jósnő
ui: távirányító a kanapé mögött!
csinalj egy tesztet tobb mint valoszinu hogy nem fogsz csalodni ;)
es irj hogy milett
Én sem értem hogy ennyi késés után miért nem a teszt az első a gyk kérdés helyett? Ha valaki azt írja hogy az inofolic nem okoz ilyen mellékhatást, az nem hat a te szervezetedre másképp. Mert lehet hogy valakinél nem okoz, de nálad épp ellenkezőleg.
Az pedig hogy a csalódás miatt nem tesztelsz, nem leszel tőle sem terhesebb sem kevésbé terhesebb ha csinálsz egy tesztet. Ellenben közelebb kerülsz a válaszhoz, amit szeretnél megtudni.
Te vagy a ló másik fele :) bocsánat, de tényleg... van aki már szex után tesztel van aki meg majd a szülésnél.
Tudom nehéz mindig csalódni van bennem tapasztalat majdnem 7 év, de azért na. Ilyenkor nem várt napján egy teszt mindig jól jön, neked meg már jócskán késik.
Jobb tudni, mint nem tudni. Negatív esetén készülni az új ciklusra új esélyre. De mikor, ha nem késéskor van a legnagyobb remény egy pozotív tesztre? :)
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!