Ezek a vitaminok közül kitolhatja valamelyik a ciklust?
Sziasztok!
-Q10
-E vitamin
-D vitamin
-Folát
-Virág PCOS teája
-Hipp Natal folyékony vitamin
Ezeket szedem, mindegyiket külön csepp formában (kivéve a tea meg az utolsó)
A nőgyógyász nem talál semmi okot arra miért nő minden hónapban 1 nappal a ciklusom 😥
Mondtam neki is miket szedek, de elvileg ezek nem tolnak rajta.
Mi lehet a baj?
Minden hónapban 1 nappal hosszabb, és 27ről indultam, 36nál tartok.
Ezekből én csak Q10-et és D vitamint szedtem, azok semmit nem csináltak vele. E vitamint most kezdtem, arról még nem tudok nyilatkozni, de az ovum szokott időben jött.
Azért ennek okát én máshol keresném. Ha meg is zavarja valamelyik a ciklust, nem ilyen szabályosan 1 nappal hónapról hónapra.
Hüvelyi ultrahangot csinált ott is minden rendben van.
Vérvételen pajzsmirigy mind a 4 értéke jó, d vitamin szint is jó, éhgyomri cukor is, vérszegény sem vagyok, leiden mutáció is jó. Illetve ugye az általános dolgok is mind jók a vérképemen.
Egyedül cukorterhelésre nem küldött el, azt mondta nem tartja indokoltnak.
Van még valami vizsgálat, amit jó lenne megnézni?
Fura, hogy ennyire lelkiismeretes és nem kért egy cikluskövetést vérvétellel (nemi hormonok)/UH-val, 3. és 21. napon?
Ettől függetlenül csinálhatsz egy olyat, hogy semmi vitamint nem szedsz 3 hónapig, mit lép erre a szervezeted.
Mi van abban a PCOS teában? Gondolom gyógynövények - nem lehet, hogy valamelyikre ilyen extrém módon érzékeny vagy? A többi sima vitamin, nem szabadna, hogy ilyen tüneteket okozzon ha nincs extra túladagolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!