Fagyasztott embrio beultetes utan beadott ovitrelle kitolhatja a menstruaciot?
Kedden volt a beultetes szerdan adtam be es penteken nem kellett volna megjonnie. Tesztelesig meg van 8 nap.
Kitolhatja a menstruaciot vagy ezt mar vehetem egy jo jelnek?
Ja bocsi átszámoltam és akkor már tuti a teszt mert jó sok nap eltelik a beültetés óta.Mondjuk az sem mindegy hány napos embriókról van szó.
Nekem nem volt még FET de azért nincs olyan nagy különbség a sima ET és FET között
Szerintem nem az Ovitrelle tolja el a menstruációt, hanem a progeszteron amit kapsz. Nekem volt már 5 inszemináció, és első ET nem sikerült. Progi mellett egyiknál se jött meg a menstruációm, csak utána ha abbahagytam. (volt utána még 2 FET, és még 1 ET, de mind vetélés lett, de menstruáció így se jött meg, műtéttel lett vége).
Sok sikert kívánok neked!
Ha 5 napos akkor pláne mutatnia kell a tesztnek a tesztelés napján.Nekem első ET-m volt és 4 naposok voltak és ET+9.napon már halványan mutatta a 10-es teszt.Ha neked nem tolja ki a ciklust a progi akkor viszont reménykedhetsz erősen hogy baba van a dologban.Nekem még annyi volt az ET után hogy 2 napig enyhén fájdogált a méhem tájéka valószínűsítem a beágyazódás kezdete volt.Sok sikert!
#1,2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!