Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A femibion0 kitolhatja a ciklust?

A femibion0 kitolhatja a ciklust?

Figyelt kérdés
Mensi óta szedem folsav magnézium és c vitaminnal együtt, esetleg kitolhatja? Késik már pár napja, ami rám nem vall. Tesztem nincs itthon leghamarabb hetvegen tudok venni. Semmi olyan tunetem nincs hogy megjönne, se pattanás, se idegbaj, viszont a mellem kicsit faj, szúr.
2021. jún. 3. 14:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem tolta ki.
2021. jún. 3. 14:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Én szedtem jó pár hónapon keresztül, de nálam nem okozott semmi ilyet, olyan ciklusaim voltak, mint a szedése előtt. Nem hiszem, hogy emiatt késik.
2021. jún. 3. 14:15
 3/8 A kérdező kommentje:
Hat ez erdekes, én teljes mértékben azt hittem ezért késik.
2021. jún. 3. 14:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Februárban sajnos volt egy missed abom elhalt terhesség miatt. Múlt honapban késett és csináltam egy clearblue tesztet ami szép pozitív lett, de másnap meg is jött. Szoval az kémiai volt, nagy reményt nem fűztem ehhez a hónaphoz, csak észre vettem már mert jelzett a telefonom, hogy késik, hétfőn kellett volna megjonnie, de akkor remelem ez így is marad!😅
2021. jún. 3. 14:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem a kémiai utan volt csúszás a ciklusomban, én legalábbis annak tulajdonítottam be a késést a következő hónapban. De drukkolok, hogy neked más miatt késsen!🙂
2021. jún. 3. 14:24
 6/8 A kérdező kommentje:

Hány napos csúszás volt utolsó válaszoló?:)

Reméljük a legjobbakat

2021. jún. 3. 15:45
 7/8 anonim ***** válasza:
4 vagy 5 napos csúszás volt, nem emlékszem pontosan. Aztán a kémiai után 2 hónappal volt egy missed ab.-om üres petezsák miatt, ez tavaly februárban volt. De most 27 hetes vagyok .:)
2021. jún. 3. 15:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Na a legvégén minden jól alakult ;) gratula 😊
2021. jún. 3. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!