Szerintetek lehetséges, hogy mégis terhes vagyok?
31-én volt ovum, akkor voltunk együtt. Csütörtökön késő délután teszteltem x-epil korai tesztjével, és full negatív volt. (ha nagyon bele akarom képzelni, mintha derengene valami, de nem akarom áltatni magam).
Ugye a tesztnek már 6 nappal hamarabb mutatnia kellene. Alapvetően jövő csütörtökön kellene megjönnie, de hamarabb volt most ovu, így elvileg hétfőn van itt az ideje.
Most vagy 2 napja olyan, mintha meg akarna jönni, de még mindig semmi.
Szerintetek lehet még ebből terhesség?
Nem akarok már stresszelni, tesztelgetni össze-vissza, most ki akarom várni a hétfőt, az az ovulációtól már 14 nap, akár mi lesz, akkor már biztos lesz.
Lehet, hogy még tényleg kevés volt a hcg és nem érzékelte a teszt? Mindenhol azt olvasom, hogy annak már kellett volna látszódnia, hiába este csináltam. Tapasztalatok ezzel a teszttel kapcsolatban?
Szorítok neked, remélem minden úgy lesz ahogy szeretnéd!
Aki ilyenekkel “zargat” mint amit írtál, az meg egy büdös paraszt, vagy annyira buta, hogy fogalma nincs mit okoz benned ezzel.
Nem értem az ilyen embereket.
Szerintem ne idegesítsd magad én is megkaptam hogy mikor lesz már unoka. Mikor sikerült és kiderült hogy fiú jött a csalodott fej(anyós) és a mondat hogy akkor majd a másik tesótól lesz lány unoka,és még a lányos ruhákat,játékokat is gyüjtötte látványosan.
A fiam után 3x vetéltem és minden vetélésemnél a családból valaki bejelentette hogy terhes és jupi boldogság van.....
Szóval mindig lesz lejjebb.
Hát sajnos nem nyert. Egy teszt mintha halvány pozitív lett volna, de a másik full negatív.
Gondolom estére meg is jön....csodálatos.... 😞
Sajnos nem látszik fotón a telefonon sem.
Max, ha nem jön meg, 2 nap múlva tesztelek. De félek, ha ez tényleg pozitív is volt, és ilyen halvány, az úgysem maradt meg. 😞
14 dpon egyértelmű pozi tesztnek kellene lenni!
Sajnálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!