Kinek hanyadik hónapban jött össze a baba?
Figyelt kérdés
Még csak 2 hónapja prőbálkozunk, tudom az még semmi, de még is valahogy hiú reményekben élve azthittem, majd azonnal sikerül. Kinek mikor jött össze? Hány hónap után??2023. aug. 11. 17:03
31/31 AlexandraL22 válasza:
Szia, az előző parommal 3 évig probálkoztunk közben volt egy vetélésem 6 hetesen.
A jelenlegi párommal a 2.aktívabban próbálkozósabb hónapban teherbe estem most vagyok 17 hetes. Inofolicot ittam minden nap 2x, szinte azonnal sikerült teherbe esni vele. Elmondanám hogy autoimmun pajzsmirigygyulladasom van - alulműködéssel, asztmám, IBS és mégis sikerült.
Sok sikert kivánok mindenkinek akik probálkoznak a teherbeeséssel 🙏🏼❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!