Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sok év marihuána fogyasztása...

Sok év marihuána fogyasztása milyen befolyással lehet a babára?

Figyelt kérdés

20 évig fogyasztotta a párom (férfi) a füvet. Napi szinten. Néha pár hónap/1év abbahagyással.Most családot szeretnénk alapítani, természetesen a szokásával is felhagy végleg.

Az érdekelne hogy mennyi idő kell míg kiürül,amire egyáltalán próbálkozhatunk.

Illetve szeretném kérdezni, hogy akik ex fogyasztókkal vállaltak gyermeket, lett-e a babának bármi baja,betegsége, hátrányossága?

Orvoshoz nem merek fordulni, tanulmányt pedig ennek kapcsán nem találtam.

A NORMÁLIS kommenteket előre is köszönöm!

N.

2023. aug. 10. 09:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

"A marihuána függőséget kiváltó potenciálja kisebb mint a legtöbb illegális szeré, de kisebb dohányénál és az alkoholénál is. Rendszeres erős használók egy részénél ugyanakkor valóban kialakulhat „függőségnek” diagnosztizálható állapot"

[link]

Tehát van függőség, csak enyhébb. Az viszont már az egyénen múlik, le tudja-e tenni.

Elvégre alkoholnál, ciginél is van, aki elsőre és végleg leteszi, más visszaesik (vagy abba sem hagyja).

2023. aug. 10. 20:54
 22/23 anonim válasza:
56%
Úristen annyira furán az emberek...vagy fogalmatok róla hogy a fű az mi vagy csak démonizáljátok mert illegális? Én utálom a füvet szar a hatása rám, de legalább tovább látok az orromnál és tudom hogy semmi baja nem lesz ettől a babának. Mert nem kérdezik meg minden nap,hogy helló a férjem dohányzik, lesz baja a babának? Ha a fű nem lenne illegális ti sem így allnatok hozzá. Nyilván amint kiderult a terhesség azonnal le kell tenni minden ilyet mint cigi alkohol fű. De ne paraztassunk be mar senkit h baja lesz a kisbabájának azért mert a fejre fuvezik...nonszensz
2023. aug. 10. 21:55
 23/23 anonim ***** válasza:
ha azonnal leteszik, amint baba van, nincs gond. Nem igazán hat a spermákra, úgy olvastam egy külföldi cikkben. Semmi baj nincs azzal, ha az apa néha füvezget egy kicsit. Pont annyi, mint ha este meginna egy pár sört. Több államban legális, nem annyira rossz, mint a cigi, alkohol, energiaital.
2023. aug. 16. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!