Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sok év marihuána fogyasztása...

Sok év marihuána fogyasztása milyen befolyással lehet a babára?

Figyelt kérdés

20 évig fogyasztotta a párom (férfi) a füvet. Napi szinten. Néha pár hónap/1év abbahagyással.Most családot szeretnénk alapítani, természetesen a szokásával is felhagy végleg.

Az érdekelne hogy mennyi idő kell míg kiürül,amire egyáltalán próbálkozhatunk.

Illetve szeretném kérdezni, hogy akik ex fogyasztókkal vállaltak gyermeket, lett-e a babának bármi baja,betegsége, hátrányossága?

Orvoshoz nem merek fordulni, tanulmányt pedig ennek kapcsán nem találtam.

A NORMÁLIS kommenteket előre is köszönöm!

N.

2023. aug. 10. 09:32
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Én valami angol nyelvű oldalon találtam erre infót, ha érdekel részletesen, szívesen kikeresem, de ott fél évet írtak. Utána nincs jelen a szervezetben.
2023. aug. 10. 09:39
 2/23 anonim ***** válasza:
94%

Hát szerintem nem fog leszokni, mert az írásodból azt vettem le hogy most fog felhagyni vele még csak. Ez elég ingatag így 20 év függőség után.

Egyébként csak egy orvost kéne róla megkérdezni, mert nekik lehet róla releváns tudásuk. Szerintem én megkérdezném, mivel nem te vagy a probléma forrása így nem hiszem hogy neked esne. De magánba menj, mert ott normálisabban viselkednek. Nem kockáztatnék ilyen kérdésben, hanem biztosra mennék.

2023. aug. 10. 09:54
 3/23 anonim ***** válasza:
85%

"Most családot szeretnénk alapítani, természetesen a szokásával is felhagy végleg."

20 év után csodálkoznék, ha ez igaz lenne. Sokszor kevés az ígéret meg a szándék ilyen hosszú függőség után.

2023. aug. 10. 10:00
 4/23 anonim ***** válasza:
77%

Jól kib sznál szegény gyerekeddel, ha egy függő apát választanál neki, aki úgysem fog leszokni.

A gyerekre nem csak akkor kell ám gondolni, mikor már ott van, hanem előtte is.

2023. aug. 10. 10:02
 5/23 anonim ***** válasza:
84%

"Most családot szeretnénk alapítani, természetesen a szokásával is felhagy végleg."

Tenyleg? Ez majd pár év múlva derül ki. 20 év függés után kizart,hogy egyik napról q másikra csak úgy felhagyjon vele.

A legesszweubb orvoshoz fordulni es kísérni az ő vekemeneywt

2023. aug. 10. 10:04
 6/23 anonim ***** válasza:
89%
Ez rengeteg dologtól függ, nincs rá sem tökéletes válasz, sem tapasztalat. De nem hiszem hogy a marihuána rosszabbat tenne a szervezetben reprodukció szempontjából mint az energiaital, maga a dohány, meg a kajákban lévő tartósítószerek és adalékok.
2023. aug. 10. 10:05
 7/23 babyboom567 ***** válasza:
79%

A 6-os válaszolóval értek egyet.

Itt a probléma nem az egészségügyi kockázat a magzatra nézve, hanem a későbbi, anyagi és szociális vonzata.Pl hogy rá mered e bízni a gyereket,mikor be lesz állva?Hogy elalszik-e míg a gyerekre vigyáz,és a gyerek kárt tesz magában?

Nyugodtan vállalj vele gyereket, de MINDEN a te nyakadban lesz, a gyerek gondozásától, háztartás vezetésétől, munkától,ügyek intézésétől kezdve a pénz kuporgatásáig(dugdosásáig),majdnem olyan mintha egyedülálló lennél, csak ROSSZABB mert egy néha beszámíthatatlan füves egyénnel is vívnod kell a harcaidat,hallgatni az ígérgetéseket,és elviselni az igazságtalanságokat,hogy pl ő szétszívva alszik/fetreng(ez még a jobbik eset) egész hétvégén, Te meg akár betegen is húzod az igát.

Nem maga a fű a baj, hanem a függőség, és ez túlmutat a füvezésen, írhatunk ide bármit, alkoholt/számítógépet/stbstbstb

2023. aug. 10. 10:20
 8/23 anonim ***** válasza:
96%

Azért a thc elég durván hat az idegrendszerre és annak fejlődésére. De! Ez elsősorban az anyai fogyasztás esetén gond, főleg ha terhesség alatt is aktívan fogyasztják. Pláne hogy jó minőségű cucchoz jutni nem mindig egyszerű, ki tudja mi egyéb van még benne...

Amúgy osztom a többiek véleményét, hogy itt nem az egészségügyi következmények lesznek a problémák. 20 év napi cannabis használat nem fog egy csapásra megoldódni.

2023. aug. 10. 10:55
 9/23 anonim ***** válasza:
88%
Jó naív vagy, ha azt hiszed le fog szokni... sajnálom, de ilyen embernek nem kell gyerek. Mámint tényleg nem kell. Lehet most a te kedvedért belemegy, de nem fog 18 éven keresztül felelősséget vállalni egy gyerekért. Már maga a gondolat is hülyeség, hogy gyereket akarsz tőle. Láttam én már függő ember gyerekét.. hidd el, nem akarod ennek kitenni a sajat gyereked.
2023. aug. 10. 11:14
 10/23 anonim ***** válasza:
30%

Ez magyarország... Gratulálok

Bezzeg az alkoholista, dohányzó apákkal semmi gond, itt az a természetes, teljesen átlagos. Apuka hazamegy a kocsmából és megveri a családot. Az mikor anyuka, apuka sok sok évig dohányzik és úgy vállal gyereket ,az mégis mivel jobb?

Amugy meg a fű nem okoz fizikai függőséget. Ha akarja le tudja tenni. Ezzel szemben a cigi meg az alkohol igen.

2023. aug. 10. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!