Sok év marihuána fogyasztása milyen befolyással lehet a babára?
20 évig fogyasztotta a párom (férfi) a füvet. Napi szinten. Néha pár hónap/1év abbahagyással.Most családot szeretnénk alapítani, természetesen a szokásával is felhagy végleg.
Az érdekelne hogy mennyi idő kell míg kiürül,amire egyáltalán próbálkozhatunk.
Illetve szeretném kérdezni, hogy akik ex fogyasztókkal vállaltak gyermeket, lett-e a babának bármi baja,betegsége, hátrányossága?
Orvoshoz nem merek fordulni, tanulmányt pedig ennek kapcsán nem találtam.
A NORMÁLIS kommenteket előre is köszönöm!
N.
Teljesen mellébeszélsz. Senki sem mondta, hogy ezek jobbak, mint a marihuána. Azt is el tudom fogadni, hogy a marihuána jobb, mint az alkohol. Nekem anyám alkoholista volt. Itt azzal van a probléma, hogy ha nem fogja tudni letenni, akkor mennyire tud felelősségteljes apa lenni.
Egy normális válasz is legyen......
Férjem unokatesója és parja egyáltalán nem akartak gyereket. Sem most, sem késöbb
Unokatesója 10+éve füvezett, barátnője is csatlakozott hozzá, de ő nem olyan szinten mint unokatesó.
Fogamzásgátló mellett becsúszott a baba.
Ők ausztriában laknak, azonnal dokihoz mentek. A doki megnyugtatta őket, hogy semmi baj nem lesz.
Apánál a spermiunok számát befolyásolhatja a fű. A "minőségét" nem. Ha anya a terhesség alatt füvezne, akkor lenne baj, ugyan az, mint a cigivel. Hogy szülés után a babánál elvonási tünetek jelentkeznének.
Ezen kívül semmi más mellékhatása nem lesz.
Ahogy megtudták a babát, mind a 2en egyik napról a másikra letették. Visszatérés nélkül. Azota 2 éves makk egészséges a fiuk, ők pedig azóta nem szívtak.
Egyáltalán nem releváns, hogy X meg y egyből felhagyott vele.
A cigivel is fel tud hagyni valaki egyik pillanatról a másikra, valakit meg a terhessége sem motivál eléggé rá, szóval egy egyéni jellem kérdése.
17!
Hollandiában élek, itt legális a marihuana. Van elvono.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!