Teherbeesés az peteérés előtti napokon?
Abszolút lehetséges. Hogy mennyi az esély azt nem tudom, szerintem sok mindentől függ.
Én a kisfiammal peteérés előtt1-2 napi és/vagy pont aznapi együttlétből lettem varandós.
Most, majd 5 év után egyetlen peteérés előtti 4. napon történő együttlétből fogant a kislányom. (27.hétben járok)
Szóval bármi megtörténhet.
A peteéréseket én onnan tudom viszonylag biztosra, hogy az első babánàl anno uh-os megfigyelés volt. Most pedig lh tesztet használtam. Halál nyugodt voltam hogy biztos nem jött igy össze (elsö probalkozós hónapunk volt😅) de aztàn hamar rájöttem hogy bizony ha szerencsésen állnak a csillagok akkor tényleg eléldegélnek “odabent” a hímivarsejtek pár napot.
Bocsi hogy ennyire részleteztem, de gondoltam az én példàim jók/biztatóak minden eshetőségre. :)
Drukkolok!
Köszönöm szépen a saját történeteket. :)
2-es:Tudtommal ez az oldal azért van, hogy kérdezzünk. Nyilván fogok tesztelni, ha még késik 1-2 napot, de nem akartam már rögtön. És én nem kértem senkit, hogy mondja meg terhes vagyok-e…Nyilván ilyenkor izgul az ember, ha szeretne babát és jó olvasni mások történetét. Gondolom a való életben is ilyen rosszindulatú lehetsz, de ilyen emberek mindig is voltak és lesznek is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!