Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbeesés az peteérés...

Teherbeesés az peteérés előtti napokon?

Figyelt kérdés
A peteeres előtt 1 és 3 nappal is együtt voltunk, viszont aznap nem, mert nem volt lehetőség rá. Mennyi az esélye így a teherbeesésnek? Ma kellett volna megjönnie, de még nem jött, illetve 2-3 napja néha szedulok és gyengének érzem magam, tegnap alig bírtam fent lenni egész nap, nyomott az almossag. Valaki esett így teherbe peteeres előtt? Még első hónap, hogy probalkozunk, de örülnénk ha sikerülne. Köszi, ha megosztod a velemenyed/tapasztalatod:)

2023. aug. 9. 21:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Teszt???
2023. aug. 9. 22:04
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Véleményünktől vagy tapasztalatunktól nem fog kiderülni, hogy terhes vagy-e. Tesztelj ha késik.
2023. aug. 9. 22:13
 3/10 anonim ***** válasza:
87%

Abszolút lehetséges. Hogy mennyi az esély azt nem tudom, szerintem sok mindentől függ.

Én a kisfiammal peteérés előtt1-2 napi és/vagy pont aznapi együttlétből lettem varandós.

Most, majd 5 év után egyetlen peteérés előtti 4. napon történő együttlétből fogant a kislányom. (27.hétben járok)

Szóval bármi megtörténhet.

A peteéréseket én onnan tudom viszonylag biztosra, hogy az első babánàl anno uh-os megfigyelés volt. Most pedig lh tesztet használtam. Halál nyugodt voltam hogy biztos nem jött igy össze (elsö probalkozós hónapunk volt😅) de aztàn hamar rájöttem hogy bizony ha szerencsésen állnak a csillagok akkor tényleg eléldegélnek “odabent” a hímivarsejtek pár napot.

Bocsi hogy ennyire részleteztem, de gondoltam az én példàim jók/biztatóak minden eshetőségre. :)

Drukkolok!

2023. aug. 9. 22:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lehetséges. Én ovu előtt 2 nappaliból lettem terhes. (Biztos az ovu napja is, meg a próbálkozásé is.) Sajnos, elvetéltem, de az nem ezen múlt.
2023. aug. 9. 22:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak ovu előttiből sikerült terhesség, 2-3 nappal voltunk együtt előtte.
2023. aug. 9. 23:34
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a saját történeteket. :)

2-es:Tudtommal ez az oldal azért van, hogy kérdezzünk. Nyilván fogok tesztelni, ha még késik 1-2 napot, de nem akartam már rögtön. És én nem kértem senkit, hogy mondja meg terhes vagyok-e…Nyilván ilyenkor izgul az ember, ha szeretne babát és jó olvasni mások történetét. Gondolom a való életben is ilyen rosszindulatú lehetsz, de ilyen emberek mindig is voltak és lesznek is.

2023. aug. 10. 10:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Semmi rosszindulat nem volt a válaszomban, abszolút értem, hogy izgulsz (spontán terhesség, vetélés, sikertelen lombik van a hátam mögött, és épp arra várok, hogy 2 hét múlva tesztelhessek, hogy sikerült-e az újabb lombik), de távol áll tőlem ez a fajta gondolkodásmód és logika, kontraproduktívnak tartom ezt a fajta hozzáállást és NEM ad választ a kérdésedre. Sokkal nagyobb lesz a csalódásod, ha mégsem vagy terhes, hiába írták itt többen is, hogy nekik ovu előtti együttlétből sikerült. De ha neked ez segít, hajrá.
2023. aug. 10. 15:42
 8/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! 2 napja késik már. Ma elmegyek tesztet venni, ha napközben nem jön meg és reggel megcsinálom :D Előző- sok sikert nektek:)
2023. aug. 11. 10:16
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Nehogy, még csak véletlenül se vegyél tesztet...
2023. aug. 11. 10:19
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha már késik, nem kell várni, kb 1-2 órát ne pisilj ha terhes vagy + lesz este is, facellét vagy predictor earlyt vegyél
2023. aug. 11. 10:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!