Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Olyan alkalmazások érdekelnéne...

Olyan alkalmazások érdekelnének,amivel átláthatóan vezethetném minden nap a hőmet ciklus alatt. Tudtok ilyeneket ajánlani?

Figyelt kérdés

2023. aug. 6. 23:08
 1/7 anonim ***** válasza:
39%
Én a Naptaram alkalmazást használom.
2023. aug. 6. 23:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2023. aug. 6. 23:30
 3/7 anonim ***** válasza:
59%

Az a naptáram egy sz._r. Torzít és nem a hő alapján számolja az ovulációt, hanem csak átlagol a korábbi ciklusok alapján és valami szörnyű a chartja, borzasztóan torzít, nem lehet belőle semmit leolvasni.

Nekem a kedvencem a Fertility Friend, elég régimódi a felülete, de az mondja meg legpontosabban az ovuláció idejét.

A femometerbe és a premomba be tudod kamerával fotózni az ovulációs teszteket is, így azt is megmondja mikor a legerősebb és azt is figyelembe veszi az ovuláció számításakor. Ezeknek terhesség alatti módjuk is van, baba méretével, fejlődésével.

2023. aug. 7. 05:43
 4/7 A kérdező kommentje:
De jó,köszönöm szépen!
2023. aug. 7. 07:54
 5/7 anonim ***** válasza:
63%

#3! És akkor most le kell pontozni, mert neked nem jött be? Az volt a kérdés, ahol lehet hőt vezetni. Azt pedig lehet.

Egyébként van igazság benne, valóban nem jól határozza meg az ovut, de pont azért vezetem, hogy meg tudjam határozni és meg tudom, mert látom a grafikonon. Egyébként mindig a + ovutesztnél húzza be, ami hibás és 2 nappal későbbre írja a menstruációt, mint amikor meg fog jönni, de attól én még látom, hogy mikor volt ovum és azt is tudom, mikor jön meg. Az mondjuk engem is zavar, hogy terhességgel egyáltalán nem foglalkozik, de mindegy, mert elvetéltem. Majd ha aktuális lesz, letöltök egy terhes naptárat.

2023. aug. 7. 10:49
 6/7 anonim ***** válasza:
37%

Ha tudod, hogy vacak, akkor miért nem töltesz le egy olyat, ami jobb? Ráadásul miért ajánlod másnak is?

A kérdésben az is benne van, hogy "átláthatóan", az az applikáció nem átlátható, nagyon rossz, tehát a válaszod nem hasznos.

2023. aug. 7. 10:54
 7/7 anonim ***** válasza:
61%
#6! Mert teljesen átlátható és nem tartom vacaknak. Rossz helyre húzza be az ovut, mint az összes többi. Akinek egy kis esze van, az nem arra fog alapozni, hogy egy app mit hova húzgál, hanem megnézi és annak hisz, amit lát. Látom, hogy mikor volt + az ovutesztem, másnap alacsony hő, következő nap magas és fent maradt. Na, vajon mikor volt?🤔 +teszt másnapján. Ne magadból indulj ki, lehet, hogy erre a Kérdező is képes. Nem egy agysebészet.
2023. aug. 7. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!