Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdemes tesztelnem x-epillel?

Érdemes tesztelnem x-epillel?

Figyelt kérdés
Nem védekeztem, utolsó menzesz kevesebb volt sokkal a szokottnál. Puffadok, hányingerem van, pattanásos lettem holott nem szokásom. 9 nap múlva kéne megjönnie. 24 vagyok. Azért nem védekezek mert sose lesz baj holott nem vagyok beteg, elhizott sem, menzeszem 4-5 napig tart és havonta meg is jön. Peteérésem van bizonyitottan.
2023. aug. 6. 11:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy volt érett tüsződ az nem azt jelenti, hogy meg is reped. Az uvo teszt pedig csak az lh csúcsot mutatja ki, attól még nem biztos az ovuláció.

Elsősorban képezned kéne magad, mondjuk az emberek szaporodásával kapcsolatban és hogy hogyan is működik a ciklusod és csak utána gondolkodni olyanon, hogy jöhet a ‘baj’.

2023. aug. 6. 11:57
 12/14 anonim ***** válasza:
87%

Elképzeltem. Továbbra is értelmezhetetlen számomra, hogy van egy pár, amelynek mindkét tagja gyereket szeretne, leendő gyereküket bajnak nevezik, amikor meg nem jön a baj, nem orvoshoz fordulnak, hanem gyiken bizonygatják, hogy termékenyek, mert a nőnek egyszer már biztos volt érett tüszője, meg tesztelni akar menstruáció után.

Egyébként tesztelj nyugodtan. Valószínűleg lesz rajta egy halvány tesztcsík, mint az összes negatív x-epilen.

2023. aug. 6. 12:44
 13/14 anonim ***** válasza:

Utolsó, ez kicsit off, de nekem az xepil még 6 hetesen is éppenhogy halvány pozitív volt, közben azóta már lassan a második trimeszterbe lépek. Az egy használhatatlan teszt.

Ilyen korán ez lehet PMS is, nekem pontosan ugyanolyan tüneteim voltak, mintha meg akart volna jönni, de még a pozitív teszt után 5 nappal is a szokásos módon sajgott a derekam. Tehát ez vagy terhestünet vagy PMS, bármelyik lehet. 9 nappal előbb még elég korai lenne, a nemvárt napján tesztelj. Nekem a predictor early tesztről már leugrott a csík és azokat clearblue digitálissal erősítettem meg.

2023. aug. 6. 19:02
 14/14 anonim ***** válasza:

#13! Tudom, azért írtam,mert én még sose használtam x-epilt, de ide rengetegen töltöttek fel és kb.csak rosszat írnak róla. Nagyjából a hideg viztől is lesz rajta valami maszat, hasonló,mint a 6 hetes terhes pisitől. Szóval, ha a kérdező megcsinálja, nem lesz előrébb, mert valószínűleg pozitívnak fogja látni a semmit is. 9 nappal menstruáció előtte semmi nem mutatná ki, főleg nem egy 25-ös ócska teszt.

2023. aug. 6. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!