Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdemes tesztelnem x-epillel?

Érdemes tesztelnem x-epillel?

Figyelt kérdés
Nem védekeztem, utolsó menzesz kevesebb volt sokkal a szokottnál. Puffadok, hányingerem van, pattanásos lettem holott nem szokásom. 9 nap múlva kéne megjönnie. 24 vagyok. Azért nem védekezek mert sose lesz baj holott nem vagyok beteg, elhizott sem, menzeszem 4-5 napig tart és havonta meg is jön. Peteérésem van bizonyitottan.
2023. aug. 6. 11:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

"Azért nem védekezek, mert sose lesz baj".

Attól, hogy eddig nem volt, attól majd lesz. És az elején nem tudhattad, hogy nem esel teherbe, tehát az elején is idióta voltál.

2023. aug. 6. 11:29
 2/14 A kérdező kommentje:
Egy gyerkőcöt szeretnék mindenképp 30 előtt.
2023. aug. 6. 11:29
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért nevezed "baj"-nak?
2023. aug. 6. 11:30
 4/14 A kérdező kommentje:
Gyorsabb leirni igy ennyi
2023. aug. 6. 11:33
 5/14 anonim ***** válasza:
72%
Lesz így több is, válogathatsz közülük.
2023. aug. 6. 11:33
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Jó, értjük, a gyerek csak a pasinak baj, neked nem.

Kérdés, hogy mióta tart az a "sose", mert az, hogy van peteérésed, még nem azt jelenti, hogy nem vagy beteg, illetve simán lehet az is, hogy a pasi terméketlen. Most mindenesetre nem vagy terhes. Ha az leszel, egyedül fogod nevelni. Lehet, hogy az majd mégis baj lesz.

2023. aug. 6. 11:37
 7/14 A kérdező kommentje:
Volt terméketlen párom, de képzeld a jelenlegi kedvesem is szeretne egyet úgy mint én.
2023. aug. 6. 11:46
 8/14 anonim ***** válasza:
93%

1. Ha 9 nap múlva kéne megjönnie, akkor a jóisten se mondja meg, hogy most terhes vagy - e.

2. A x-epil egy szar teszt, bár ha egy hete késik, akkor jó az is.

3. Mi az, hogy bizonyítottan van peteérésed? Minden hónapban peteérés követésre jársz?

4. Ha több, mint 1 év alatt védekezés nélkül szexelsz rendszeresen, és nem estél még teherbe, akkor jó eséllyel van valami bajod.

5. Őszintén nem bántani akarlak, de védekezz. Egyszer biztos jó anyuka leszel, de most még nagyon éretlen vagy ehhez.

2023. aug. 6. 11:48
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Tudatosan szeretnétek babát a pároddal, de úgy referálsz a teherbeesésre, hogy "baj lesz"?
2023. aug. 6. 11:49
 10/14 A kérdező kommentje:
1x voltam ultrahangon akkor volt tüszőm elég nagy 20 mm-es. De ovu tesztelni meg hőmérőzni szoktam. Doki szerint nince baj.
2023. aug. 6. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!