Magyarországon van ilyen lehetőség?
#21!"Egy gyerek életében azért jó ha van apafigura, főleg ha nagyobbacska lesz és hiányzik neki."
De ennek mi köze a kérdéshez? Az, hogy te mit gondolsz az apafigura szükségességéről, teljesen irreleváns. Leírta érthetően: "párkapcsolatot meg házasságot eggyatalán nem,szóval egyedül álló szülő szeretnék lenni."
Én szívesen vállalom a dolgot :D
De csakis szerződéssel
#24 csak kell valami legyen,pláne ha más szemszögből nézzük a dolgot vagy ha alaposan kutatnánk hogy mi a helyzet,nem?
Amúgy végül meglett a dolog,belement a másik fél szerződés nélküli dologban,vagy csak szeretted volna?
Vagy hogy érted hogy benne vagy ebben a dologban?
Igen, ő eleve így vállalta, tudja, hogy nincs olyan lehetőség. Megbízik bennem, én meg nem élek vele vissza. Nekem gyerek kell, nem gyerektartás. Még folyamatban van, sajnos, még csak egy vetélésig jutottam. Reméljük, legközelebb megmarad már.
Aha,értem
És régi ismerős vagy vad idegen volt hogy így megbízik benned?
Uhh nagyon sajnálom,fog az sikerülni,szurkolok!!
#27! Először idegen volt.
Köszi, remélem én is 😁
#28 hú az igen;)
Nemtudom de így egy normális ember nem menne bele szerintem,bárki is legyen az aki először idegen de ettől függetlenül hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!