Magyarországon van ilyen lehetőség?
Csak akkor ha bizonyítottan meddőségi problémával küzdesz.
Ha nincs ilyen problémád akkor külföld, vagy csak simán feküdj le egy random csávóval ovulációkor (csak legyél annyira fair hogy utána nem keresed gyerektartásért).
#1! Ilyen szerződés nem köthető. A biológiai apa bármikor perelhető, amellyel kötelessége is keletkezik, ezért nem nagyon vállal ilyet férfi.
Kérdező! Otthon vagyok a témában, mert én is ebben vagyok. A "spermabank" nem ültet be semmit. Az 2 két külön dolog. Meddőségi központ foglalkozik vele. Bizonyos kor fölött, ha bizonyíthatóan máshogy már nem lehetne gyereked, vállalhatsz egyedül. A beültetés donor spermával történik, amiért fizetned kell.
#7! Hát, nem. Ezt nagyon sokan tanácsolják, mintha olyan egyszerű lenne. Értelmes férfi védekezik. Ha nem védekezik egy egyéjszakas kapcsolatban, akkor mással se. Abból előbb lesz valami finom nemi betegséged, mint gyereked. De te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!