Lehet terhesség jele?
A csinálj tesztet, és ha nem védekeztetek, akkor igen szöveget mellőzzük, ha lehet.
Márciusban hagytam abba a fogamzásgátló szedését, azóta a 36., 41. valamint 33. napokra jött meg a mensim. Fogamzásgátló előtt is elég változó volt, akkor még a covid oltás kavart be, így sajnos nem mondható rendszeresnek a ciklusom, de inkabb a 33-35 nap volt a jellemző.
Most a 34. napon tartok és semmilyen PMS tünetem nincs, pedig pl a mellfeszülés mindig volt, kb egy héttel előtte, de feszültség, hőhullámok is szoktak jelentkezni. Előző kettő alkalommal erősebb alhasi fájdalom is volt.
Most viszont semmi, nincs semmi olyan érzésem, ami arra utalna, hogy meg akarna jönni.
Itt mindenki terhességi tüneteket keres magán, ami kb a PMS is lehet, de lehet hogy az a terhesség jele, hogy nincs semmi mensire utaló jel?
A teszt már kimutatná? Kb 30 napos ciklussal számolva július 16-an kellett az ovulációnak történnie, előtte 5 nappal voltunk együtt védekezés nélkül. Ha nem jön meg a 40.napig mint legutóbb, akkor csinálok tesztet, de addig is érdekelne, hogy a tünetmentesség mire utalhat?
A tegnapit nem fotóztam, mert nem láttam értelmét, tényleg full negatív. Csináltam ma reggel, első pisiből is, de az se lett másabb.
Valószínűleg más miatt késik, lehet még tényleg a fogamzásgátló kavar be ennyire.
Szerintem nincs olyan teszt, ami már ne mutatná ki, ha ennyi ideje nem jött meg.
Köszönöm a kérdést, továbbra is várom, hogy történjen valami, még nem jött meg. Este kicsit "bizonytalanul" éreztem magam, kezdtem örülni, hogy legalább megjön és akkor vége a bizonytalanságnak, de reggelre csak nagyon halvány, alig 2 csepp barnás folt volt, azóta semmi.
Mivel a hónap többi részében óvszerrel védekeztünk (egyszer volt furán levegős, nem néztem a végén kiszakadt-e), úgyhogy a terhesség szerintem csoda lenne. De valami biztos nem oké a hormonjaimmal, bár lehet ezek a kis rosszullétek már amiatt vannak, mert nagyon bosszant, hogy se ez se az nem változik és nem tudom, miért.
Igen, ismét 40 napos volt a ciklusom, előtte egy nappal jelentkezett nagyon erős hőhullám és hidegrázás felváltva. Megvárom a mostani ciklusom, hogy merre változik és utána bejelentkezek a nőgyógyászhoz.
A tünetmentesség volt most váratlan, az hogy csak egy nappal előtte éreztem bármit is, máskor már egy héttel korábban jelez a szervezetem. Minden esetre érdekes volt eljátszani a gondolattal, mi lett volna ha baba miatt lett volna a kimaradás :) Köszönöm a kedves hozzászólásokat mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!