Elméleti kérdés. Ha választhatnál 2 pasi közül kitől esnél teherbe?
A. Alkesz, epilepsziás, hangulatzavaros
B. Szívbeteg (örökletes is de nem 100%), kicsit paranoiás de amugy normális.
Egyik sem szed gyógyszert. Gyereket mindkettő akar.
Úgy érzem, megerősítést vársz, hogy a második a tuti, ezért van az, hogy az ő problémáit úgy tünteted fel, mintha lényegtelenek lennének.
Ez a "kicsit paranoiás" ilyenformán bármit takarhat. Konkrétumok nélkül.
Most példának okáért az egyes számút is fel lehet pozitían magasztalni: mindennap iszik, de nem alkoholista, bármikor le tudná tenni. Hangulatzavaros, csak néha vág pofon, de azért is én vagyok valójában a hibás.
Ezt a kérdést úgy tedd fel magadnak, hogy melyik az az ember, akire biztosan tudnád,hogy a gyerekedet fel tudja nevelni, és érzelmileg és anyagilag és mindenhogy meg tud neki adni mindent,ha te mondjuk meghalnál (és nem lennél ott hogy a károkat ellensúlyozd),és őszinte szívvel azt tudod mondani, hogy nem félted tőle a gyereked.
Én a többiekkel ellentétben,mégis inkább az alkeszt mondanám,mert a paranoiás, sokkal hamarabb fog rabként tartani téged meg a gyereket is, hogy megvédjen a hétköznapi élettől,és pillanatok alatt a pincébe bezárva találod magad.
Ha ez a 2 választás van,én őszintén, anyaként mondom,NE VÁLLALJ GYEREKET!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!