Halványabb teszt?! Mitől?
Sziasztok!
Tegnap első vizeletből kazettás xepil full pozitív lett. Ma a csík xepil halványabb (szintén első pisi) bepánikoltam, hisz mindenhol azt olvasni, hogy az nagy baj.
Vettem egy facelle tesztet (kazettás) full pozitív. Ugyanolyan a két csík.
Ilyenkor kell aggódni?
(Első baba, 3 évet vártunk rá, izgulok, nem értek hozzá. Soha nem teszteltem, most is 3 nap késés után.)
Az is gond, hogy nem egyforma teszteket használtál, meg az is, hogy a vizelet koncentrációja változik, hiába reggel csináltad őket.
Az xepil csík nagyon nagyon nem érzékeny. 6 hetesen viccből ellőttem egyet és tök halvány volt, pedig azóta is terhes vagyok és minden rendben.
Kérj időpontot az orvosodhoz, próbáld elterelni a figyelmedet!
Ilyen hamar lehet dokihoz menni? Netről tájékozódom, mindenhol azt írják 6. hét előtt felesleges.
Nekem ugye ez a 4. nap, hogy késik.
Köszi szépen!
Nem bízom el magam, nem örülök előre. De, látom a reményt, tudok bizakodni. :)
Facellet hülyeség lenne, az nem lest a végtelenségig erősebb. 2-3nap múlva az xepil láthatóan erősebb lesz. És orvoshoz már most kérj időpontot, de kb 2 max 3 hét múlvára.
A facelle érzékeny teszt, mindig is erősebben fogja mutatni, mint a 25 -ös tesztek. Ebben semmi fura nincs.
Illetve, egymás utáni napon tesztelni se nagyon érdemes, mert nem emelkedik annyit a hcg viszont a vizelet konsentráltsága nagyon változó ezért a frászt hozhatja az emberre, ha egy kicsit halványabbra sikerül a teszt. Mint ahogy nálad is.
1. vagyok, időpontot nekem két hétre adott a magándokim, tehát pont 6+5 voltam akkor. Most még valóban nem lát semmit, de időpontot kérhetsz akkorra.
Minden jót kívánok neked! Bizakodni ér, hiszen pozitív a teszted :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!