Volt vèrzèsed a terhessèg elejèn? Amire azt hitted, hogy meg van?
Lassan 3 éve, 2020. november 18-án teszteltem erős pozitívat, annyira, hogy egyforma volt a két csík (x-epil teszten is határozott csík volt, nem halvány).
URM-nek 2020. október 28-at diktáltam be a nőgyógyásznak, aki mindössze annyit feszegetett december 3-án, hogy miért teszteltem ilyen hamar, ha nem is terveztünk babát... Akkor amúgy 5,2 mm embriócsomót látott ultrahangon, és azért teszteltem, mert előző nap volt egy kis narancsszínű "vérfoltom", továbbá akkor már napok óta nagyon durva mellfájdalommal küzdöttem.
Azóta sem tudom, ez hogy jött így össze dátumok szerint, mert sajnos missed ab lett a vége, pár nap múlva megállt a fejlődésben :(
Szóval vagy menstruáció alatt eshettem teherbe, vagy az nem is az volt... (elég gyenge menstruációim voltak abban az időben).
Köszönöm a válaszokaty
Kedves màsodik, sajnàlom:(
össze fog jönni!!!
Kedves első, miért teszteltél? Ha véreztél, úgy gondoltad, nem vagy terhes, gondolom, ugye? Honnan sejtetted, hogy az vagy, ha verzes is volt ? :)
Köszönöm előre is a választ.
3!
Köszönöm, de azóta már össze is jött, már 10 hónapos múlt! :)
Nagyon érdekes :)
Köszönöm neked is a válaszod :) és boldog babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!