Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt vèrzèsed a terhessèg...

Volt vèrzèsed a terhessèg elejèn? Amire azt hitted, hogy meg van?

Figyelt kérdés
Mikor derult ki, hogy terhes vagy ? Meg maradt a baba ?
2023. júl. 31. 21:47
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Nálam mensi 2. nap tetőzik általában. Akkor, amikor várandós lettem, első nap élénk piros vér, majd egyre kevesebb és halványabb, de maszatoltam kb 2 hétig. 5+4 hetesen teszteltem. 6+2 voltam dokinál, akkor már látszott ahogy pulzál a kis szíve. Problémamentes a terhesség, 26. hetesek vagyunk.
2023. júl. 31. 22:57
 2/7 anonim ***** válasza:
67%

Lassan 3 éve, 2020. november 18-án teszteltem erős pozitívat, annyira, hogy egyforma volt a két csík (x-epil teszten is határozott csík volt, nem halvány).

URM-nek 2020. október 28-at diktáltam be a nőgyógyásznak, aki mindössze annyit feszegetett december 3-án, hogy miért teszteltem ilyen hamar, ha nem is terveztünk babát... Akkor amúgy 5,2 mm embriócsomót látott ultrahangon, és azért teszteltem, mert előző nap volt egy kis narancsszínű "vérfoltom", továbbá akkor már napok óta nagyon durva mellfájdalommal küzdöttem.

Azóta sem tudom, ez hogy jött így össze dátumok szerint, mert sajnos missed ab lett a vége, pár nap múlva megállt a fejlődésben :(

Szóval vagy menstruáció alatt eshettem teherbe, vagy az nem is az volt... (elég gyenge menstruációim voltak abban az időben).

2023. júl. 31. 23:13
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokaty

Kedves màsodik, sajnàlom:(

össze fog jönni!!!

Kedves első, miért teszteltél? Ha véreztél, úgy gondoltad, nem vagy terhes, gondolom, ugye? Honnan sejtetted, hogy az vagy, ha verzes is volt ? :)

Köszönöm előre is a választ.

2023. júl. 31. 23:20
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

3!

Köszönöm, de azóta már össze is jött, már 10 hónapos múlt! :)

2023. júl. 31. 23:23
 5/7 anonim ***** válasza:
67%
Első vagyok. Nehéz volt a hasam alja, mintha valami súly volna benne. Szokatlan volt az érzés, illetve a nagyon rövid/gyenge vérzés is gyanús volt. Bár mindenki azt mondta, hogy előfordul ilyesmi, az is normális ha nagyritkán teljesen kimarad a vérzés, meg tuti nem terhesség. Nem próbálkoztunk egyébként aktívan összehozni a babát, de hanyagabbul védekeztünk, mint előtte. Szóval már csak az miatt is tudtam, hogy ha pici is, de van esély arra, hogy az a vérzés nem is menstruáció.
2023. aug. 1. 08:30
 6/7 A kérdező kommentje:

Nagyon érdekes :)

Köszönöm neked is a válaszod :) és boldog babavárást.

2023. aug. 1. 13:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Húgomnak volt hematóma miatt. Megmaradt a baba,igen.
2023. aug. 3. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!