Mikor lehet a leghamarabb tesztelni ebben az esetben?
Veszteség után abban maradtunk az orvossal, hogy nemvárt előtt teszteljek, és amint pozitív lesz szednem kell a progeszteront.
Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy mégis hanyadik dpon teszteljek.
Akit elveszítettünk a 8.héten őt 10 dpon mutatta ki a teszt. Igazából nem hittem volna, hogy bármi is lesz a teszten, csak egy teljesen új dolgot tapasztaltam előző este, így gondoltam én megnézem.
Szóval nem szeretek előre tesztelni, mert félek a kémiaitól, de mégis "bevált".
Esetleg ha 10 dpon tesztelek majd megint akkor már mutatni fogja vajon? De mi van ha csak 11 vagy 12. napon mutatja ki?
Gondolom minden várandósság ahogyan mondják is más, meg az elején is más hogy mikor mutatja ki a teszt.
Illetve ha megvárom a 12.napot és akkor tesztelek (ahogy olvastam az már java részt fix) akkor nem lesz gond, hogy 2 nappal később kezdem el a progit, ha mondjuk 10 dpon esetleg megint kimutatná?
Tudom túltolom.. De veszteség után kérlek értsetek meg, hogy aggódom 🥺
Figyelj, én megértelek, én is 3 hónapja vetéltem el. De hacsak nem a vetélés előtti napon kaptál progi pótlást, akkor nem valószínű, hogy az volt a baj. Progi nélkül nem húztad volna 8 hétig, ha nem volt, ha meg igen, akkor most se ezen a 2napon fog múlni, 4hetesen is bőven időben leszel. Ha meg az elejétől szedted és mégis elment, akkor se az lesz a gond.
De mondom, megértelek, én kaptam progit időben, mérés alapján nem is lett volna szükséges és nem is segített. Ennek ellenére úgy beszéltük meg a dokimmal, hogy a következőnél rögtön fog adni, mert ő az én koromban alapból ad.
Na, most én se vagyok egy korán tesztelő típus, de terhességtől függetlenül holnap méretek progi szintet. 20.ciklusnapom. Ha alacsony, tesztelek, ha nem, akkor csak akkor, ha nem jön meg.
Egyiknap egy barna folt volt a tisztaságin, utána semmi sem. Kb 200as méretű. Azonnal mentem orvoshoz, megvizsgált, minden rendben volt, szívhangot is mutatta. Megnézte a barnázást, de a vizsgáló szerszámon semmi nem volt még azt is örömmel mutatta, hogy nincs. A biztonság kedvéért írt fel progeszteron hüvelykapszulát, amit már aznap kellett szednem. Egészen másnap estig semmi sem volt. Majd késő este elöntött a vér. 1 napja szedtem a progit (4 kapszulát összesen).
Már azt sem tudom tényleg kell e szedni, mert egyáltalán nem biztos, hogy indokolt 😭
Méretni nem akar az orvos elküdeni, mert az első vetélés "normális"...
Nagyon gondolkozom azon, hogy pozitív tesztnél én elszaladok progit méretni. Csak azt is olvastam, hogy mutathatja, hogy jó, aztán pár óra múlva meg leesik, és vége.
Foglamam sincs mi a helyes, össze vagyok zavarodva😭
Én 8.dpon kezdtem és általában látható pozi volt. Viszont csináltattam hcg 2 naponta és ha megfelelően emelkedett akkor szoltam a dokinak hogy késik és jók az eredmények. Akkor írta ki a progit.
2 vetélés után mi ezt csináltuk a dokuval. Én nem akartam esetleg egy kémiait progival támogatni.
#2! Igen, pontosan így van. Én is egy neves nőgyógyásztól hallottam, hogy lehet ingadozó, azert se szokták méretni, csak felírják boldog-boldogtalannak. De ártani nem árt! Én azért fogom szedni. Engem se küldtek mérésre, most magamtól csináltatok magánban, mert kíváncsi vagyok. Eddig sose volt gond vele, nem volt arra utaló tünet se, de a vetélés óta változtak a dolgok. A hőgörbém se olyan szép, mint volt. Meg megnyugtatna, ha legalább azt látnám, hogy valószínűleg volt ovu. Az én koromban már minden hónap számít.
Szerintem+ teszttől szedd nyugodtan, baj nem lehet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!