Ha egyik hónapban késik 5 napot a másikban pedig hamarabb jön meg 5 nappal az jelenthet problémát?
Nekem jó pár hónapja 28-29 napra szokott megjönni de juniúsban 35 napra jött meg és most juliúsban 24 napra nem êrtem mi a gond.
Szerintem így az még ovulációm sincs .
27 és 46 nap között van a ciklusom kislány korom óta. Borzasztó kiszámíthatatlan de 3 gyermekem van. Szülés után mindig beállt 28.napra.
Elég hamar terhes lettem mind a 3 esetben, pedig fiatal nőként a rendszertelen ciklus miatt fogadni mertem volna h kínkeservesen esek majd teherbe, el is határoztam h nem fogom magam gyötörni ha nem lehet sajátom, akkor majd örökbe fogadok. Ehhez képest a ciklusom semmi hátrányt nem jelentett
A varázsgömbben mindenképp
Én voltam ezzel dokinál, addig amíg nincs konkrét baj, minthogy nem jön a gyerek addig velem nem foglalkoztak. Mondjuk egy magandoki nyilván elvégzi a harmonpanelt jó pénzért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!