Nemvárt előtt 3 nappal barnázásom mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Együtt voltunk a párommal, nem volt durva, egy pillanatig se fájt. Sőt hamarabb elvitt a csúcsra, mint szokott. Viszont utána barnás folyásom volt, nem sok, de nem is csak pár csepp. Aztán letusoltam és azóta is hó fehér a tisztasági betétem. Pedig már órák teltek el.
Reménykedhetünk? Mi lehetett ez?
Tudom senki se orvos, de hátha valaki tapasztalt már ilyet. Tesztelni a nemvárt napja után akarok csak, feltéve ha nem jön meg.
Köszönöm!
2020. szept. 18. 18:22
1/2 anonim válasza:
Mármint szex után barnáztál? Az valószínű csak annyi lehetett, mivel közel a menstruacio le válhatott egy kis nyálkahártya a mehosszehuzodas hatására.
2/2 anonim válasza:
Ezek után még miért remenykedsz? Meg fog jönni fogadd el. Ha meg terhes vagy én a helyedben aggodnek. Ugyanis nem normális a terhesség alatti barnázás. Ezt is elkeseredett asszonyok találtak ki. Urbanlegend a beágyazódásos vérzés. Vagy megjön vagy progi hianyod van vagy terhes vagy de akkor nem normális a barnázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!