Mensi előtt 4 nappal barnázás, majd semmi mit jelenthet? Mikor teszteljek?
Menstruáció időpontja előtt 5 nappal iszonyatos mellérzékenység, ilyen erősen nem szokott lenni, már értem mit jelent a 'leszakad a mellem' kifejezés... :D
Másnap szintén, délután pedig együtt voltunk a párommal, rá egy fél órára elkezdtem barnázni, tegnap szintén de már csak kicsit, egy tisztasági betéttel kihúztam a napot, éjjel semmi, most se egyelőre, alkalmazás szerint holnap kéne megjönnie de pár napot szokott tolódni előre vagy hátra, mit jelenthet ez? Mikor teszteljek? Bocsi a 100. ilyen kérdés miatt!
Pont 1-2 napja volt itt téma, hogy a mellfájdalom és barnázás egyértelműen alacsony progit jelez. Azért szorítok, hogy baba legyen, mert akár az is lehet, de az úgynevezett beágyazódási vérzés, (aminek köze nincs a beágyazódáshoz, hanem az ösztrogén megemelkedés okozza, ami nem csak terhesen jelentkezik) csak egy foltocska, nem pedig egész napos maszatolás.
Bár én merem állítani, hogy minden ellenére bármikor lehet baba, a lényeg, hogy pozi legyen a teszt nem várt napja után :D
Az első babával így volt nekem is
Azt hittem hamarabb megjön
Aztán nem
A mensi esedékes napján halvány pozitív tesztem lett
Kedves első, drukkolok nagyon :)
Többieknek is köszi a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!