Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges lenne, hogy csak...

Lehetséges lenne, hogy csak elrontottam a tesztet?

Figyelt kérdés

Szóval a szituáció az volt, hogy Gabriel tesztet vettem tesztelni. Meg is csináltam, viszont a megengedett három csepp helyet 4-et csepegtettem rá.

Az elején a három cseppel nem is jött ki csak egy csík, viszont a 4.-el egy kis idő múlva megjelent egy halvány 2. csík is.

Tudom, hogy alapvetően azt mondják, ha halványan látszik a második csík is, akkor az is terhesség jele. Viszont olvastam már a Gabriel tesztről azt is, hogy ha túl van öntve, avagy leszárad róla a vizelet, akkor megjelenhet halványan a T csík is.

Két tesztnél jött ki ez az eredmény, mindkettőnél több csepp volt 3-nál.

Aztán idegembe, tudom baromság volt, három tesztet csináltam, amin viszont semmi nem jött már ki.

Nem értek a dolgokhoz, viszont egy kérdés:

Ha tegyük fel, a két teszt valósan pozitív volt, akkor 60 óra elteltével egy erősebb tesztnek (cyclo teszt) vagy mi a neve, eladó azt mondta, hogy erősebb a Gabrieltől, szóval 60 óra elteltével, ha terhes lennék, akkor már ez a teszt pozitívat kellett volna, hogy mutasson, nem?

Szombat reggel volt tesztelve egymás után, úgy fél nyolc körül.

A mostani meg most este. Szóval durván 60 óra telt el a kettő között.

Csak szerintem kellett volna pozitívnak lennie, ha a Gabrielek valósak lettek volna?

2023. júl. 24. 21:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Azt tanácsolom az esetedben, hogy tesztelj naponta de a használati utasításnak megfelelően egészen addig ameddig meg nem nyugszol, hogy nem vagy terhes.

Szerintem nem vagy terhes, de nem tudok magyarázatot arra hogy miért csinálod direkt rosszul a teszteket.

2023. júl. 25. 09:22
 12/19 A kérdező kommentje:

Még mindig idióta vagy. Az hogy nem tudod felfogni, hogy semmi közöm semmilyen Évihez, az a saját szociális problémád. Nem az enyém. Nem tudom, ennyire hihetetlen, hogy valakinek van hasonló problémája, vagy mi a fene?

Sőt meg merném kockáztatni, hogy ezen felül is simán van még ilyen ember, csak nem jön a gyakorira kérdezősködni. Tudod mikor jártam utoljára medencében? Barom... több éve. És soha nem volt lehetőségem medencébe dugni.

És amúgy is van pár infó, amit random írtam. Pl a kort. Mert nem annyi vagyok. Csak nincs kedvem feltűnősködni vagy felhívni magamra a figyelmet.

2023. júl. 25. 09:37
 13/19 anonim ***** válasza:
90%
Ehhez a kérdéshez nem is írtál semmilyen kort, hülyegyerek😂 Saját magadat buktatod le.
2023. júl. 25. 09:39
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Én azt javaslom vegyél digitális clearblue tesztet, de vagy négyet, és minden reggel csinálj egyet. Azon nem kell csíkot keresgetni. Drága muri, de legalább megnyugszol.

Egyébként tuti nem vagy terhes és az is biztos, hogy ahogy előttem már írták valóban tied a másik kérdés is...minden minden ugyan az és sok helyen a szóhasználat is. Hiába tagadod... nincs még egy ilyen nő aki pontosan ennyi és élyen tesztet csinál és pontosan azokat csinálja rosszul ugyan azzal a hibával....

Szép napot.

2023. júl. 25. 10:06
 15/19 A kérdező kommentje:
Ok, a másik kérdés az enyém, igen, de semmi közöm semmilyen Évihez, akkor sem.
2023. júl. 25. 11:03
 16/19 A kérdező kommentje:

Na szombat reggel volt tesztelve, ahol kijött a hülye második csík haloványan a Gabriel teszten, bár mint írtam, 3 helyett 4 cseppet csepegtettem. Bár tévesen emlékeztem, hogy le lett volna írva, hogy max 3 engedett. Azóta eléggé fostam.

60 óra után teszteltem megint, akkor a hülye cyclo teszttel, amit sokan szidnak, azon nem jött ki semmi, már mint negatív volt, de mivel sokan írták, hogy más teszt náluk már rég pozitív volt, ez a fajta, meg full negatív, hát nem tudom, őszintén nem bíztam benne utána. És bennem volt a félsz.

Azóta megint eltelt 48 óra, és most utolsónak gondoltam megpróbálom ezt a clearblue tesztet. Úgy voltam vele, hogy ha már a szombati valós eredményt mutatott volna, akkor már egyrészt a cyclonak is, meg szerintem ennek a clearblue-nak is pozitívat kellett volna már mutatni. De még halványan sincs keresztcsík benne. Remélem hogy ez azt jelenti végre, hogy nem terhes.

2023. júl. 26. 22:23
 17/19 A kérdező kommentje:
bár ez nem a digitális fajta volt.
2023. júl. 26. 22:28
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy normális tesztet ne olyanokat amiről csak rosszat hallani. Ha meg védekezel normálisan akkor meg nem is lehetnél terhes...
2023. júl. 27. 09:12
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
18-as: Jaj, ne biztasd már még 628 teszt elvégzésére! Világosan kijön, hogy amelyik tesztet normálisan csinálta meg, ott negatív eredményt kapott, nem terhes. A kérdező nem 100-as, a teszt utasítását nem mindig tartja be maradéktalanul, de arra meg rápörög, hogy valamelyik tesztről hallott rosszakat. Nem 100%-os sem a terhességi teszt, sem pl. a fogamzásgátló vagy az óvszer, de sokkal megbízhatóbb, mint ahogy azt egyesek állítják. A nyakamat rátenném, hogy pl. akik fogamzásgátló mellett esnek teherbe, ott a nagyon nagy részük elcseszett vmit szedés során, és nagyon minimális lehet, aki mindent betartva lesz terhes. (De sokkal többen állítják, hogy mindent jól csináltak.) Ugyanez igaz a terhességi tesztek megbízhatóságára is.
2023. júl. 27. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!