Elrontottam a tesztet?
Figyelt kérdés
Ha ma kellett volna megjönnie és teszteltem de elázott kicsit az hiteles? Negatív lett. Ha terhes lennék kimutatná amúgy is nem?
Vagy próbáljam újra holnap?
Vagy pár nap múlva?
2023. jún. 22. 19:03
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg hiteles. Inkább olyat láttam, hogy kicsit besötétedett a tesztcsík a túlázás miatt. Meg lehet próbálni pár nap múlva, hátha később volt ovu. Holnap szerintem túl hamar lenne.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi holnap hátha megjön a havi..
2023. jún. 22. 19:26
3/3 anonim válasza:
Egy pozitív teszt, akkor is látszik, ha elázik. Ilyenkor annyi, hogy besárgul ázott lesz ahogy az első is írta. Attól a piros csík még elég egyértelmű lenne.
Ha most negatív, akkor legalább egy héttel később kellett volna legyen az ovud, hogy esetleg két nap múlva legyen egy pozi teszted.
Én elengedném ezt a ciklust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!