Hipp Natal folyékony vitamin mellé mit ajánlanátok még szedni?
Sziasztok!
Hip Natal folyékony vitamin hátulja van a képen.
Remélem olvasható, és nem rontja le teljesen a képet.
Azt szeretném kérdezni, ha babatervezés alatt én ezt iszom, akkor milyen vitamint kellene még pótolnom?
Azért folyadék, mert a kapszulát semmilyen formában nem tudom lenyelni.
Ebben benne lenne minden szükséges?
Iszom még a Virág PCOS teáját (pco nélkül), nem is szeretném abbahagyni.
Szedek barátcserje cseppeket (ettől múlt el a vérzés előtti barnázásom)!
Illetve Folát cseppeket!
Mellé D vitamint is napi szinten.
Q10et - ezt nem napi szinten sajnos, inkább 2-3 naponta.
Illetve E-vitamint is 2-3 naponta, mert azt mondta a dokim, hogy nincs rá szükségem, de ártani nem ártok vele.
C vitamint, de azt ritkán iszom, és magnéziumot is kb heti 2x iszom.
Szóval összegezve azt szeretném kérdezni, hogy ne kelljen ennyi félét külön szedni, és egy egész napon át azt figyelni, hogy kaja előtt, kaja után mit mennyivel vegyek be, hogy "lecsökkenteném" a Hipp Natalra + tea + folát + barátcserje kombóra. Ezekben így összesen benne van minden, amire szükségem lehet vajon? Q10et is szedjem még plusszba?
Köszönöm, ha tudsz segíteni
Szerintem elég az alap vitaminok...
D, folsav, vas, C vitamin...
Amikor kiderült, hogy terhes vagyok, meg femibiont szedtem, de azt se mindig, mert kihánytam...
Ha megnyugtat, idd ezt a folyadékot, de nem kell mellé semmi, amúgysem szívódnak ezek a vitaminok fel rendesen, meg van pár vitamin, aminek a túltolása sokkal károsabb a magzatra, mint a nem szedése.
Én eszerint az elv szerint csináltam meg csinálom a mostani, második terhességemet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!