Mitől lehetne folyékony, normális spermám?
Figyelt kérdés
Már lassan egy hónapja vagy kettő, arra lettem figyelmes, hogy az addig normális spermium, zselés illetve takony állagú lett. Betegségre utaló szaga nincs, a színe is normális. Kellene félnem, vagy csak egyek valamilyen vitamint?2022. jan. 3. 01:25
1/7 anonim válasza:
Lehet, hogy csak többet kellene innod.
2/7 anonim válasza:
A leírás alapján amíg nem darabos, csak sűrűbb ragacsosabb, addig nem hiszem hogy gond lenne vele.
3/7 A kérdező kommentje:
1:31
Eleget iszok, napi 2l vagy több, de az állaga nem változik.
2022. jan. 3. 12:47
4/7 anonim válasza:
Ha ritkábban űritesz,van ideje bezselésedni az ivar sejteknek.
Hogy mennyire folyós,az attól függ,izgalmi állapotban mennyi nedvet termel a prosztatád .A prosztatának nincs tartálya ,hogy abból ürítsen. Ez esetben a folyadék bevitel nem számit.A Dunát is ki ihatnád akkor sem lesz több.
5/7 A kérdező kommentje:
4/4 de ha naponta ürítek, akkor mi a helyzet?
2022. jan. 3. 20:07
6/7 anonim válasza:
Mert csak ész nélkül hokizol!!
Én sose tudtam meg nem néztem hogy milyen nekem.
7/7 anonim válasza:
Ne a gyors ürítésre koncentrálj. Ha sokáig húzod mielőtt elmész akkor sokkal több ondó folyadék fog termelődni. Hígabb lesz a végtermék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!