Van olyan vitamin rágótabletta amit 2,5 3 éves gyereknek adható? A folyékonyakat nem tudom neki beadni. Amiket találtam azok meg 4 év felettieknek való! Ti mit használtok?
Az én fiam 3 éves, neki a gyógyszertárban adtak egy multivitamin rágótablettát:
JutaVit márkájú
Multivitamin immunkomplex gyerekeknek probiotikummal
Ez is 4 éves kortól való, de azt mondták a gyógyszertárban, hogy kaphatja, de csak felet adjak neki egy nap.
Marslakócskák probiotikummal, 4 éves kortól van, de csak a rágótabletta formája miatt. A vitamintartalma miatt nyugodtan adható kisebb gyereknek is.
2 és 4 éves gyerekeim ezt eszik, igaz, nem minden nap, csak heti 3-4 alkalommal.
Multi tabs immuno.
Fiam decemberben lesz 3 éves, napi 1/2-et kap (elvileg 3 éves kortól adható) orvosi javaslatra.
Ez érdekes! Én 2napja vettem vitamint a 2,5lányomnak,és a gyógyszertárban a cebiont ajánlották mert még nincs 3éves.
Hiába mondtam hogy meg tudja rágni,de még sem akartak rágótablettát adni. Még azt sem mondták hogy esetleg felet adjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!