Igazából csak olyan érdekelne, hogy van egy barátnőm, akivel pettingelgettünk... lehet baj ebből?
Igazából szeretné is meg nem is, egyszerűen mikor oda jutunk, hogy már egy picit bent van, tehát tényleg, hogy épp csak ott van a bejáratnál, mindig bepánikol és nem akarja tovább engedni. Szépen látszik neki a szűzhártyája, kis lyukacsos, szóval biztos, hogy meg van még neki.
Illetve elég hormon zavaros lehet, mert nem jön meg neki a menzesze mindig. Tehát van, hogy hónapokig semmi.
Viszont most poénból csináltunk egy tesztet, amiből végül 5 lett (nézzetek hülyének, tojom le)..
Gabriel tesztet vettem...
Szóval lényeg, hogy amikor megcsináltuk a tesztet, akkor az elején még nem volt semmi, már mint csak egy csík. Viszont rá is van írva, hogy max 3-at kell rá csepegtetni. Hát én egy kis idő elteltével csepegtettem rá megint. Nem tudom, hogy eltelt a meghatározott tíz perc, viszont megjelent a második vonal is.
Olvastam olyant, hogy ha a vizelet lepárolog, okozhatja azt, hogy halványan látszódik a második csík is. Mert csináltunk aztán egy másik tesztet is, ami szintén negatívnak indult, majd próbaként rá csepegtettem még egyet hogy ne e hibás lesz amaz is, avagy ki jön e.
Végül közbe megcsináltam ugyan abból a vizeletből a harmadikat, de azt már nem öntöttem túl, az negatív lett.
Azon felül meg még 2-őt megcsináltunk, ami szintén negatívnak jött ki.
Szóval mekkora az esélye, hogy szimplán csak túl öntöttem, és elromlott a teszt? Mert így utólag is benyomottan, meg egyformán haloványan látszik a csík, épp hogy. Tehát inkább tényleg olyan, mint ha csak a lenyomatát adná ki. Gondolom ha már egyszer kijönne, hogy valaki terhes, akkor azért lenne különbség valamennyire a két teszt között, már mint a halványságába, nem hiszem, hogy teljesen egyforma lenne a kettő.
Kell aggódnom? A farkam csak épp hogy a vagina falánál, illetve a szűzhártyánál volt, ami meg pont hogy a nyílásnál van.
Persze, tesztelünk majd ha lesz rá lehetőség. Amúgy 18 évesek vagyunk. Tehát nem igazán szeretnénk babát. Igen nem óvszerrel próbálkoztam, ami felelőtlenség volt, mert tudom, hogy szüzesség elvesztésével egyetembe, attól még lehet valaki terhes.
Évike a csajod? 😂😂😂
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__1233..
Engem csak az érdekel, hogy az anyámba láttad te a szép, lyukacsos szűzhártyáját?
Egyébként igen, Évike szivat téged. Legközelebb jövő nyáron próbálkozz nála a medencében 😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!