Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Átlag 36,5 szokott lenni a...

Átlag 36,5 szokott lenni a hőm. Most leesett és ilyenkor rendre megszokott emelkedni, de most ugyanannyin van, mi ez? Még nem volt ilyen.

Figyelt kérdés

Miért nem megy fel a hőm?

[link]

2010. okt. 14. 09:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Még nem volt tüszőrepedésed, a múlt hónapban, én is tiszta ideg voltam, ugyanez volt, csak két napig, utána ment csak fel a hőm.
2010. okt. 14. 09:22
 2/5 anonim ***** válasza:
nem volt pé-d ebben a hónapban.
2010. okt. 14. 09:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne aggódj! Biztos meg fog emelkedni!!! Nekem is most így volt, pont 3 napig volt alacsonyan, és ma meg már megemelkedett!! Nekem is hamarabb szokott emelkedni! Azaz nincs ennyi napig egyforma alacsony hőm. De most megemelkedett nekem, biztos nálad is így lesz! Remélem, nekem nem fog esni ezek után...

Én már csak azt nem tudom, hogy pontosan mikor lehetett az ovulációm:

[link]

2010. okt. 14. 10:27
 4/5 A kérdező kommentje:

Komolyan nem értem. És akkor most nem is volt pé.?

Ilyen még nem volt, mert mindig másnapra emelkedett. Vagy a peteérés esetleg megvolt, csak még nem ovulált? De ennyi idő után már el is sorvadhat nem? Vagy ez most hülyeség volt?

Köszönöm a válaszokat!

2010. okt. 14. 12:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Ha emelkedik a hőd pl. holnap vagy holnapután, és úgy is marad, akkor volt ovud!!! Nekem is csak ma emelkedett meg és remélem nem fog visszaesni! És nekem tegnapra mondták hogy akkor volt az ovum!

2010. okt. 14. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!