Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik menzesz előtti(3-4)...

Akik menzesz előtti(3-4) napokban estek teherbe, azoknak megjött a mensi?

Figyelt kérdés
2023. júl. 17. 21:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
24%

Igen, tolódik, ez tiszta, de itt korábban valaki levezette, hogy a megszokott menzesz előtti 4. naptól kvázi nem lehet már teherbeesni, mert képtelenség... Ez nettó félrevezetés.

A kérdés továbbra is az, és úgy értendő, hogy ha e hó 22-én jönne meg a vérzés a leányzónak, de valami folytán a mai napon megtörténne a fogantatás, akkor 22-én meg fog-e jönni a vérzés vagy elmarad. Se többet, se kevesebbet nem kell belelátni. Ha az orvos utólag visszaszámolja a napokat, akkor meghatározható, hogy 3-4 nappal a menzesz előtt történt a fogantatás, így ebben sincsen semmi lehetetlenség.

2023. júl. 18. 14:26
 22/25 anonim ***** válasza:
46%

Ha a mai napon megtortenne a fogantatas akkor valoszinuleg kitolodott az ovulacioja,tehat a verzes sem jon meg 22-en ...ugyanis a menzesz ovu utan van 14 nappal altalaban...tehat ha ma van a megtermekenyites legkozelebbi verzese szules utan lesz neki.

Nemelyik no nem tud logikusaj gondolkodni komolyan.

2023. júl. 18. 14:36
 23/25 anonim ***** válasza:
66%

21: Szerintem pont ugyanezt írtam le, teljesen részletesen, világosan, kifejtve. Erre ti jöttök kötekedni.

A rövid válasz az, hogy NEM, nem fog megjönni a vérzés.

A hosszú választ meg már ötször leírtuk, csak nem értem, hogy mi bajotok van vele.

Azért próbáljuk elmagyarázni, hogy ne legyen analfabéta a saját ciklusához...

2023. júl. 18. 14:58
 24/25 anonim ***** válasza:
Csodálatos, ezek szerint a saját írásodat sem tudod értelmezni. Én itt kiszállok a párbeszédből.
2023. júl. 18. 15:03
 25/25 anonim ***** válasza:

23 ha ezt nekem szantad akkor valakivel keversz en nem irtam meg ide,es azt sem lattam,hogy te mit írtál elotte.

De orulok h nem csak en ertem a szitut.

22

2023. júl. 18. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!