Akik menzesz előtti(3-4) napokban estek teherbe, azoknak megjött a mensi?
Igen, tolódik, ez tiszta, de itt korábban valaki levezette, hogy a megszokott menzesz előtti 4. naptól kvázi nem lehet már teherbeesni, mert képtelenség... Ez nettó félrevezetés.
A kérdés továbbra is az, és úgy értendő, hogy ha e hó 22-én jönne meg a vérzés a leányzónak, de valami folytán a mai napon megtörténne a fogantatás, akkor 22-én meg fog-e jönni a vérzés vagy elmarad. Se többet, se kevesebbet nem kell belelátni. Ha az orvos utólag visszaszámolja a napokat, akkor meghatározható, hogy 3-4 nappal a menzesz előtt történt a fogantatás, így ebben sincsen semmi lehetetlenség.
Ha a mai napon megtortenne a fogantatas akkor valoszinuleg kitolodott az ovulacioja,tehat a verzes sem jon meg 22-en ...ugyanis a menzesz ovu utan van 14 nappal altalaban...tehat ha ma van a megtermekenyites legkozelebbi verzese szules utan lesz neki.
Nemelyik no nem tud logikusaj gondolkodni komolyan.
21: Szerintem pont ugyanezt írtam le, teljesen részletesen, világosan, kifejtve. Erre ti jöttök kötekedni.
A rövid válasz az, hogy NEM, nem fog megjönni a vérzés.
A hosszú választ meg már ötször leírtuk, csak nem értem, hogy mi bajotok van vele.
Azért próbáljuk elmagyarázni, hogy ne legyen analfabéta a saját ciklusához...
23 ha ezt nekem szantad akkor valakivel keversz en nem irtam meg ide,es azt sem lattam,hogy te mit írtál elotte.
De orulok h nem csak en ertem a szitut.
22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!