Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik menzesz előtti(3-4)...

Akik menzesz előtti(3-4) napokban estek teherbe, azoknak megjött a mensi?

Figyelt kérdés
2023. júl. 17. 21:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
30%
9# oké , csak nem erről van szó
2023. júl. 18. 09:06
 12/25 anonim ***** válasza:
45%
Meg mindig nem ertik...
2023. júl. 18. 09:08
 13/25 anonim ***** válasza:
71%

De, erről van szó.

Hiába 28 napos a ciklusa valakinek általában, bármikor lehet olyan, hogy tolódik az ovu. De attól még nem a vérzés előtt 3 nappal esik teherbe, mert a vérzés annyival később lenne, amennyivel az ovu tolódott akkor is, ha nem esne teherbe. Nem olyan bonyolult…

2023. júl. 18. 09:08
 14/25 anonim ***** válasza:
62%
Nem, úgy látom itt a nők többsége képtelen felfogni a biológiát.
2023. júl. 18. 09:09
 15/25 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem neked nem jó a szövegértesed..írtam hogy az elméleti menszesz időpontja, ha tolódik a ciklus a naptár szerint akkor is van egy időpont amikor meg kéne jönnie..
2023. júl. 18. 09:13
 16/25 anonim ***** válasza:
79%

Nyilván. Mivel törvényszerű, hogy ovuláció után, ha nem jön létre terhesség, akkor meg fog jönni a vérzés (ritka kivételektől eltekintve, amit most nem fejtenék ki).

Senki nem mondta az ellenkezőjét.

De ha 28 napos általában a ciklusa, de valamiért csak 22. napon ovulál egy ciklusban, akkor 28. napon semmiképpen se fog megjönni a vérzés! Vagy 36. nap körül jön meg, vagy terhes lesz és nem jön meg egyáltalán.

Mi nem érthető ezen?

2023. júl. 18. 09:21
 17/25 anonim ***** válasza:
59%
13# 11-es vagyok. Igen , így van. Én a 9-nek írtam, hogy nem arról van szó , hogy nem lehet terhes a 22.napon. Nem értem miért kell eszetlenül pontozni
2023. júl. 18. 09:47
 18/25 anonim ***** válasza:
74%

#10 Ne mondj ilyen baromságokat, mert ezeket képesek elhinni és aztán csodálkoznak, hogy jön a baba, mert nem védekeznek. Hány ilyen eset van!

Aki nem tudna szöveget értelmezni, a kérdés úgy értendő, hogy utólag visszaszámolva a menzesz előtti napokon történt-e a teherbeesés. Nem pedig úgy értve, ahogy ti gondoljátok, hogy menzesz előtt négy nappal vagyunk és teherbeesünk, akkor persze, hogy már elmarad menzesz és ennélfogva hülyeség arról beszélni, hogy a nem létező menzesz előtt 4 nappal...

2023. júl. 18. 11:34
 19/25 anonim ***** válasza:
41%

5ös vagyok

Ti kéne vagy a kedves 3- as válaszoló kéne megértse hogy menzesz előtt 3-4 nappal is teherbe lehet esni de ehezz neked is kéne tudnod a női ciklust nem kell orvost játszani neked mert semmi értelme.

2023. júl. 18. 14:07
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

A ciklus bármely napján teherbe lehet esni, mivel szabályos ciklusok mellett is bármikor előfordulhat, hogy nem a várt, megszokott időben van az ovuláció.

Senki nem mondta, hogy nem így van, meg hogy nem kell védekezni.

De továbbra is tény, hogy ha az ovuláció tolódik, tolódik a vérzés is, tehát maga a kérdés feltevése baromság, ezt próbáljuk elmagyarázni….

2023. júl. 18. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!