Szerintetek terhes vagyok?
Menstruaciom utan a 4. Napon gumi nelkul voltam a parommal, nem elvezett belem, viszont mostmar tobb, mint 2 hete kesik, csinaltam tesztet aznap amikor megkellett volna jonnie, negativ lett, csinaltam par napra ra ujra az is negativ lett, es a multheten meg1et, negativ, most vasarnap is negativ lett, szovsl 4x teszteltem, az utolso kettot x-epilessel, az elso kettot meg valami rozsaszinnel, mindegyis
A “megfog jonni erzes” azota jelen van, amiota tenyleg megkellett volna jonnie, faj a mellem, elso heten pattanasosodtam is
Szerintetek van felni valom? Hugommal beszeltem, o nem el szexualis eletet (18 eves, de meg szuz) es aztmondta neki multhonapba kesett kb ugyanugy 2 hetet, de nekem ez fura egybeeses, mert igazabol en ezt a guminelkuli szexet most engedtem meg eloszor
Tevedhet a teszt ennyiszer? Elmeletileg, ha terhes vagyok 6 hete es 3 napja vagyok az
Soha, de tényleg SOHA nem fogom felfogni, hogy aki nem akar gyereket, miért nem védekezik ellene???
Mi történik ilyenkor, de komolyan?
"Ó majd lesz valami, majd kicsit izgulgatunk, maximum egy kis abortusz, mit számít, egyszer élünk!"
Gondolom valami ilyesmi lehet.
Es attol hogy kiirtad a kerdest jobb?
Most mar nem izgulsz mert leirtak,hogy nem lehetsz terhes?magadtol is rajohettel volna,hogy négy teszt nem téved.
Legkozelebb is kamatyolj gumi nelkul...
" annyi dolog letezik ami megmagyarazhatatlan,"
Az egyetlen ilyen dokumentált eset a történelem során Szűz Máriáé.
Vannak vallásalapító terveid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!