Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhes vagyok?

Szerintetek terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Menstruaciom utan a 4. Napon gumi nelkul voltam a parommal, nem elvezett belem, viszont mostmar tobb, mint 2 hete kesik, csinaltam tesztet aznap amikor megkellett volna jonnie, negativ lett, csinaltam par napra ra ujra az is negativ lett, es a multheten meg1et, negativ, most vasarnap is negativ lett, szovsl 4x teszteltem, az utolso kettot x-epilessel, az elso kettot meg valami rozsaszinnel, mindegyis

A “megfog jonni erzes” azota jelen van, amiota tenyleg megkellett volna jonnie, faj a mellem, elso heten pattanasosodtam is

Szerintetek van felni valom? Hugommal beszeltem, o nem el szexualis eletet (18 eves, de meg szuz) es aztmondta neki multhonapba kesett kb ugyanugy 2 hetet, de nekem ez fura egybeeses, mert igazabol en ezt a guminelkuli szexet most engedtem meg eloszor

Tevedhet a teszt ennyiszer? Elmeletileg, ha terhes vagyok 6 hete es 3 napja vagyok az

2023. júl. 17. 20:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%

Soha, de tényleg SOHA nem fogom felfogni, hogy aki nem akar gyereket, miért nem védekezik ellene???

Mi történik ilyenkor, de komolyan?

"Ó majd lesz valami, majd kicsit izgulgatunk, maximum egy kis abortusz, mit számít, egyszer élünk!"

Gondolom valami ilyesmi lehet.

2023. júl. 17. 22:31
 12/24 A kérdező kommentje:
Szerinted ha igy lennek vele, kiirnam a kerdesnek ezt? Hol nem szarnam akkor le, ha igy gondolnam, h kicsit izgulgatunk, meg mit szamit?😂
2023. júl. 17. 22:39
 13/24 anonim ***** válasza:
82%

Es attol hogy kiirtad a kerdest jobb?

Most mar nem izgulsz mert leirtak,hogy nem lehetsz terhes?magadtol is rajohettel volna,hogy négy teszt nem téved.

Legkozelebb is kamatyolj gumi nelkul...

2023. júl. 17. 22:43
 14/24 A kérdező kommentje:
Ettol fuggetlen az izgalom ugyanugy bennem lesz, addig ugyis nyomasztani fog, ameddig megnem jon, nem ertem nehany embernek miert faj, ha megkerdezek egy ilyet, annyi dolog letezik ami megmagyarazhatatlan, miert ne letezhetne olyan ember, aki ugyanigy megcsinal par tesztet, es kiderul h szarul mutatta es terhes valojaban, es csak az orvosnal derul ki mondjuk? Szerintem egyaltalan nem elkepzelhetetlen, ezert mertem megkerdezni, uristen, en hulye, eszetlen😆 Mielott rakontraznal, holnap fogok idopontot kerni, hogy biztos legyek benne:D szimplan erdekelt, hogy ti mit gondoltok, bar nem gondoltam, hogy ennyi rosszindulatu majom van itt
2023. júl. 17. 22:53
 15/24 anonim ***** válasza:
70%
Dzsízösz...
2023. júl. 17. 22:55
 16/24 anonim ***** válasza:
86%

" annyi dolog letezik ami megmagyarazhatatlan,"

Az egyetlen ilyen dokumentált eset a történelem során Szűz Máriáé.

Vannak vallásalapító terveid?

2023. júl. 17. 22:57
 17/24 A kérdező kommentje:
Miert, nem hallottal meg olyat, hogy valamire nem tudnak rajonni, mi miert van? Csak ezt az egyet? Ne nevettessxd reszemrol en befejeztem, vegulis kaptam valaszokat, te meg eld ki magad egy masik kerdes alatt.
2023. júl. 17. 23:00
 18/24 anonim ***** válasza:
76%
Köszi. Te is éld ki magad, mielőtt váratlanul jön a gyerek! :D
2023. júl. 17. 23:02
 19/24 A kérdező kommentje:
Hatalmasat fogok dugni minden szivbaj nelkul, ha esetleg kiderulne, hogy ugyis mindegy :D Szoval meglesz, koszi nekedis
2023. júl. 17. 23:09
 20/24 anonim ***** válasza:
76%
19. Nem is várnánk tőled mást, több megfontoltságot. Sajnos.
2023. júl. 17. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!