Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhes vagyok?

Szerintetek terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Menstruaciom utan a 4. Napon gumi nelkul voltam a parommal, nem elvezett belem, viszont mostmar tobb, mint 2 hete kesik, csinaltam tesztet aznap amikor megkellett volna jonnie, negativ lett, csinaltam par napra ra ujra az is negativ lett, es a multheten meg1et, negativ, most vasarnap is negativ lett, szovsl 4x teszteltem, az utolso kettot x-epilessel, az elso kettot meg valami rozsaszinnel, mindegyis

A “megfog jonni erzes” azota jelen van, amiota tenyleg megkellett volna jonnie, faj a mellem, elso heten pattanasosodtam is

Szerintetek van felni valom? Hugommal beszeltem, o nem el szexualis eletet (18 eves, de meg szuz) es aztmondta neki multhonapba kesett kb ugyanugy 2 hetet, de nekem ez fura egybeeses, mert igazabol en ezt a guminelkuli szexet most engedtem meg eloszor

Tevedhet a teszt ennyiszer? Elmeletileg, ha terhes vagyok 6 hete es 3 napja vagyok az

2023. júl. 17. 20:59
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy terhes tuti.
2023. júl. 17. 21:02
 2/24 A kérdező kommentje:
Annyi meg, hogy nekem sosem volt rendszeres a mensim, de nem is kesett ennyit, altalaban a legtobb tolodas 5 nap volt
2023. júl. 17. 21:03
 3/24 anonim ***** válasza:
95%
Használjatok gumit, ha nem akartok szaporodni. Komolyan ennyi ésszel hogy lehet élni? Megéri ez a para egy csupasz farok miatt?
2023. júl. 17. 21:24
 4/24 A kérdező kommentje:
Hat, egyaltalan nem.
2023. júl. 17. 21:27
 5/24 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem igen, mivel nem élveztek beléd és 4 teszted is negatív, ez egyértelmű terhesség.🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Legközelebb ne engedd gumi nélkül, mert az szörnyű lesz, ha ennyi ésszel teherbe esel...

2023. júl. 17. 21:34
 6/24 A kérdező kommentje:
Ezt az “ennyi esszel” dolgot ilyen trendi mondogatni itt gyakorin? Megkerdeztem, hogy tevedhet- e ennyiszer a teszt, igen, tul gondolom, en sem szeretnek gyereket.
2023. júl. 17. 21:51
 7/24 anonim ***** válasza:
88%
Hát ha a gumi nélkül dugást is "túlgondoltad" volna, akkor most nem jönnének az "ennyi ésszel" kommentek. De sajnos ilyen trendi lett itt gyakorin 18+osan is hülyének lenni, hogy aki nem szeretne gyereket, az is gumi nélkül dug...
2023. júl. 17. 21:56
 8/24 A kérdező kommentje:
Es mitol nem lehet leirni egy egyszeru “nem, nem vagy az” “lehet, hogy az vagy” “igen, az vagy” mondatot? Nem itt kell kielni a rosszindulatotokat, mert az eletben elvagytok nyomva. Kerdezni jon ide az ember, ha azt tettem volna fel, hogy “Szerintetek hulye vagyok?” Akkor megallna a helyet, de nem ezt kerdeztem.
2023. júl. 17. 22:04
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

De, lényegében ezt kérdezted, csak más szavakkal :D

Mégis hogy a búbánatos lócitromba lennél szerinted terhes?

Még kisegítő tagozaton is tanítanak annyi bioszt, hogy egy páros számú iq-val rendelkező lény tudja: ez így teljesen lehetetlen.

2023. júl. 17. 22:23
 10/24 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt
2023. júl. 17. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!