Szerintetek terhes vagyok?
Menstruaciom utan a 4. Napon gumi nelkul voltam a parommal, nem elvezett belem, viszont mostmar tobb, mint 2 hete kesik, csinaltam tesztet aznap amikor megkellett volna jonnie, negativ lett, csinaltam par napra ra ujra az is negativ lett, es a multheten meg1et, negativ, most vasarnap is negativ lett, szovsl 4x teszteltem, az utolso kettot x-epilessel, az elso kettot meg valami rozsaszinnel, mindegyis
A “megfog jonni erzes” azota jelen van, amiota tenyleg megkellett volna jonnie, faj a mellem, elso heten pattanasosodtam is
Szerintetek van felni valom? Hugommal beszeltem, o nem el szexualis eletet (18 eves, de meg szuz) es aztmondta neki multhonapba kesett kb ugyanugy 2 hetet, de nekem ez fura egybeeses, mert igazabol en ezt a guminelkuli szexet most engedtem meg eloszor
Tevedhet a teszt ennyiszer? Elmeletileg, ha terhes vagyok 6 hete es 3 napja vagyok az
Szerintem igen, mivel nem élveztek beléd és 4 teszted is negatív, ez egyértelmű terhesség.🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Legközelebb ne engedd gumi nélkül, mert az szörnyű lesz, ha ennyi ésszel teherbe esel...
De, lényegében ezt kérdezted, csak más szavakkal :D
Mégis hogy a búbánatos lócitromba lennél szerinted terhes?
Még kisegítő tagozaton is tanítanak annyi bioszt, hogy egy páros számú iq-val rendelkező lény tudja: ez így teljesen lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!