Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beagyazodasos vérzés lehet a...

Beagyazodasos vérzés lehet a nem várt menses első napján?

Figyelt kérdés
Első babámnál előbb volt jó pár nappal vagy egy héttel is. Most tesóval próbálkozunk, három napja néha görcsöl a hasam mint amikor megjön, hányingerem délelőtt nem tudok enni. Ugyanez az érzés volt első terhesseg legelején aztán elmúlt majd a 6. Héttől jött az igazi émelygés. De aztán ma kellett volna megjönni nagyon pontosan szokott, erre ma két kis világos barna folton volt reggel, görcs egy kicsi majd elmúlt minden. Tesztem nincs itthon most meg csalódni sem szeretnék, de vajon ilye későn lehet ez akar beágyazódás vérzés ?

2023. júl. 16. 20:43
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
még az jutott eszembe, hátha amiatt van mert beteg voltam sokat előző hónapban, szedtem előző mensi alatt antibiotikumot, majd rögtön ovuláció alatt újra elkaptam valamit, akkor nem szedtem rá semmit de hátha ezek így eltolták ciklust kicsit
2023. júl. 17. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!