Tünetek nélkül is létezik peteérés? Beágyazódás vérzés nélkül?
Igazából az a helyzet, hogy én az ovulációmat sem érzem soha, semmi szurkálás, semmi különös. Elméletileg teljesen egészséges vagyok, 26 éves.
3-4 hónapja próbálkozunk a férjemmel, nem stresszelünk rajta, de azért várjuk, szeretnénk kisbabát.
Most kezdtem el alaposabban utánaolvasni a korai jeleknek is, akkor olvastam, hogy sokaknak beágyazódáskor van enyhe vérzésük, rózsaszínes folyásuk meg mindenféle tünetük. Ha ez nem történik meg, akkor teljesen esélytelen az adott ciklusban a terhesség?
Az ovulaciot en is csak a masodik szulesem ota erzem ,azelott nem ereztem.
Egyik gyermekemnel sem volt beagyazodasi verzesem.
Nem hogy anélkül is, hanem még csak úgy létezik.
A "megérzők" jó része sem azt érzi, csak utólag annak tudja be, és utána jön a nagy testtudatos maszlaggal.
Szülés előtt soha nem éreztem a peteérést
Azóta érzem, kb 2 napig van ilyen kisebb fájdalmakkal járó hasi diszkomfort érzésem középidőben. De ez alapján sem tzdnám megmondanu, hogy pontosan mikor van. Annak a teszt+hőmérőzés vagy az uh a pontos megmondójs.
Mondjuk jókat röhögök azokon, akik percre pontosan "tudják". Volt itt valamelyik nap is egy, aki másodpercre pontosab érezte, mikor ágyazódott be a sejtcsomó😅
Első szülésem előtt soha nem éreztem ovus tüneteket....még csak folyásom se volt.
Azóta van minden....kb mindig azt hiszem terhes lettem
Beágyazódási vérzésről meg csak itt hallottam azt is kb 3 éve...előtte itt gyakorin se volt róla szó.
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Semmi tünetem nem volt, 3 nap késés után teszteltem, akkora pozitív lett, hogy erősebb volt, mint a kontroll vonal.
A teszt estéjén volt egy kis rózsaszín nyák, az orvos szerint csak egy hajszálér lehetett, egyébként azóta minden rendben. Leszámítva azt, hogy olyan, mintha kétoldalról húznák a medencecsontomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!