Beágyazódás jelei vagy mentruáció vagy egyéb más ? Többi lent.
Sziasztok. Ha minden igaz 06.07. Én volt peteérésem LH teszttel követtem.
12napom van a menstruációig ,tegnap a WC papíron vettem észre élénk piros pecsételést
Ma ez átment barnás folyás -élénk pirosként és csak amikor kitörlöm a WC papíron barnás nyákszerű és ez már nem pecsételés hanem kicsivel több
Tegnap fájt a derekam
Szedek méhpempőt iszom virág pco teáját illetve E vitamint 2hete
Mi lehet a baj?
Lh tesztet most végeztem jóstesztként de negatív , hcg teszt igaz 25/ml de negatív
Az a másik két betűs teszt is mngatív lenne nálad nyilván.
Mégis mit gondoltál, mit reméltél, mikor a hcg tesztért nyúltál?
Úgy , hogy május 30án jött meg június 3án elmúlt , 5.től elkezdtem lh teszteket csinálni , hogy végig kövessem
7én volt peteérésem lh teszt szerint utána full negatív volt
A ciklusnapjaim változó 27től 31 közt
31napra számoltam a 12nap mentruacioig
Es erre megis mit lehetne irni normalisan?
Jo hogy nem szex utan tesztelsz egyenesen.
Az ovulaciotol szamolva ket het (plusz minusz egy nap)a menstruacio.az ovulaciotol ne 31 napot szamolj,hanem 14-et kb .
Szoval 7-en ovu,szoval kovetkezo mensi 21-22-en lesz kb
Szivesen
Kedves, elöbb tanulj meg ciklust számolni, mert saját magadat is megzavartad.
Ciklusod első napja a vérzésed első napja az utolsó pedig a vérzés előtti nap.
Ovu után kb 12-16napra jön meg a mensi. Ez átlagban 14 nap a pozi ovuteszt után. Ez mindenkinél fix. Tehát, ha van pozi ovuteszted utána tudni fogod mikor esedékes a mensi.
Ha 7-én volt pozi az ovuteszt, akkoe kb 21-22-én fog megjönni a mensid, ahogy azt fentebb is leírták. De, ha neked csak 12 napos a luteálisod, akkor simán lehet, hogy ma, holnap jön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!