Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

A legutolsó menstruációm után pár nappal lefeküdtem egy sráccal akivel randizgattam. Elvitt a pillanat, nem védekeztünk, viszont nem élvezett belém (igen, tudom, hogy hülyeség). Végül pont pár napja, megbeszéltük, hogy ez ennyi volt. Most viszont nagyon furcsán megjött több mint 1 héttel előtte hogy kellene, viszont nagyon gyengén, szinte csak pecsételően, és semmi elő jele sem volt. Általában mensi előtt nyűgösebb vagyok, érzelmesebb, előtte már fáj és megy a hasam, esetleg a derekam és a cicim is fáj. De ezt előtte már 1 héttel általában, és ez így van amióta menstruálok, szóval már vagy 11 éve, sose volt ingadozó mindig időben is jött meg. Most viszont semmi jele nem volt, csak egyszerűen elmentem wc-re, és láttam, hogy hoppá, és ugye sokkal előbb is történt ez most. Tudom, hogy létezik ilyen, hogy terhesség előtt pescételő vérzés...

Van erre esély így? Hozzáteszem, pajzsmirigy alulműködésem és IR-em van, ami alapvetően nehezíti elvileg a teherbeesést, és mivel nem ment el bennem, nem gondoltam volna, hogy lehet bármilyen baj, de most kicsit megijedtem.

2023. júl. 13. 13:34
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
ezt sürgősen felejtsd el, hogy IR meg pajzsmirigy alulműködés miatt nehezebben jön össze....ezt kár is volt leírnod. Legközelebb védekezzetek. Ha nem ment el benned , szinte kizárt, hogy terhes legyél. Megjegyzem a menstruációt követő pár nap, az általában pont a peteérés időszaka...
2023. júl. 13. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!