Ha elmúlt a petefészek fájdalom akkor megtörtént az ovuláció?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam a ciklusom közepén és már napokkal előtte fájt a jobb oldalt a petefészeknél, tegnap már eléggé feszített. Ma reggelre elmúlt. A hőm a tegnapihoz képest 0.4 fokkal megemelkedett. Most volt akkor ovuláció?2023. júl. 12. 20:07
11/11 anonim válasza:
10# ha ilyen egyszerű lenne, akkor nem lenne szükség ultrahangos követèsre és labor vizsgálatra. Én is használtam ovu tesztet, feltételeztem, hogy abból kiderül kb. mikor van. De sem ebből, sem a hőmérőzèsből nem lehet 100% os biztonsággal megállapítani. Erre írtam, hogy nem kell túlgondolni. Első körben nyilván nem megy ezzel dokihoz az ember. Valószínűleg akkor volt és kész. Ennél többet mi sem mondhatunk. Ezért nem értem mi értelem ennek a kérdésnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!