Depressziós lettem a terhességtől?
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
Olvasd el ezt, lehet depis vagy, meg félsz az abortusztól, de ez vár rád ha megtartod.
1) nem nézem meg a linket tudom mivel jár lelkileg és én nagyon szívre tudom venni a dolgokat
2)Biztos kapcsolatban vagyok a párommal. Van közös lakásunk (nem albérlet) jó munkahelyünk és megspórolt pénzünk. A család támogat mindenben, tehát gond se lenne ha valahova kellene mennünk . Én 25 éves vagyok, a párom 40. Neki első házasságából van 2 gyermeke. Tudom nagyon jó apa felelősségteljes. Mindig is emlegettük a babát ha lenne milyen öröm boldogság lenne nekünk. Ezert nem tudom mivan velem most. Egyszerűen felfoghatatlan hogy így reagálok egy olyan dologra amit mindig is képzeltem és akartam. Talán ez az életemben az első ilyen dolog ami ilyen szomorúvá tud tenni.
Ne is nezd meg a linket es meg veletlenul se hallgass az egyes valaszolora
Termeszetes,hogy felsz, de elmúlik.
Mindket gyerekem tervezett volt,aztan mikor meglattam a pozi teszteket ugy besz@rtam,hogy csak na.
Aztan elmult a felelem,ma mar nem is ertem minek feltem annyira...kitartast kívánok 😉
3-as Kérdező, ha tényleg mindig is akartál, akkor most valószínűleg csak megijedtél, hogy valóság lesz belőle, mert rájöttél, hogy mi mindennel jár. Adj magadnak még pár napot, akár hetet is. Ha mégis el akarnád vezetni (ami egy lehetséges út), akkor úgyis meg kell várni a szívhangot, ami a 6-7. héten lesz csak. Mivel csak 4 napja teszteltél, gondolom, kb. 5 hetes lehetsz. Próbálj megnyugodni, ne olvasd a netet, hanem gondolkodj azon, milyen lenne az élet gyerekkel és milyen nélküle. A pároddal is beszéld meg (ha eddig nem tetted), ha neki már van két gyereke, akkor lehet, hogy meg tud nyugtatni.
1 vagyok ez nem olyan link amire gondolsz. Egy nő az aki arról beszél, hogy gyűlöli az anyaságot 6 vagy 7 éves a gyereke de szíve szerint megszabadulna tőle.
Amúgy amikor a 3.gyerekemet akartam, mindennél jobban, megláttam a tedztet sokkot kaptam, akkor hasított belém hogy 20 év után tényleg ezt akarom.
Már 4 éves és ő a csodánk(pedig nem egy könnyű természet)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!