Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy lenne érdemes védekezni?

Hogy lenne érdemes védekezni?

Figyelt kérdés
Fiatalon vállalatunk gyereket a férjemmel, most fog születni a harmadik és ezzel meg is állnánk a gyerekvállalásban. Szóba került az elköttetés is a részemről, nekem nem lenne vele bajom, a férjem viszont nem akarja, hogy mi van, ha 15 év múlva úgy döntünk, hogy szeretnénk gyereket, legalább a lehetőséget hagyjuk meg. Nem szeretnék tervezetlenül babát, megtartanánk, szeretnénk, örülnék neki, de nyilván jobb lenne, ha csak tervezett gyerekünk lenne. A fogamzásgátló sajnos nem lehetőség, mert volt már trombózisom. Eddig óvszerrel védekeztünk. Tudnátok így ajánlani valami védekezési módszert, ami elég biztonságos és kevesebb macera van vele, mint az óvszerrel?
2023. júl. 11. 12:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
28%

"Fagyasztatnék le spermát és elkötné magát a férjem."

Milyen fhaszán eldöntötted helyette... tetszik a határozottságod!

2023. júl. 11. 17:40
 12/15 anonim ***** válasza:
61%
#9, az a végleges, ha valakinek kiveszik a méhét. Minden egyéb esetben lehet gyereke.
2023. júl. 11. 18:52
 13/15 A kérdező kommentje:

Lézerrel vágják el manapság a petevezetéket tudtommal, úgyhogy nem nagyon lehet visszafordítani. Az önköltséges lombikkal nem lenne gond jelenlegi helyzet alapján, remélem, hogy évek múlva sem lenne. De ha gyereket akarunk, úgyis összeszedjük a pénzt. Vasectomia is szóba került, de a férjem úgy érzi, mintha attól ő egy ivartalanított hím lenne, amivel nekem nincs semmi bajom, mindenki döntsön a saját testéről. Ma beszéltünk még egy sort erről, azt

mondta, hogy valószínűleg neki is elég lesz a 3 gyerek, csak megijeszti ennek a véglegességnek a gondolata. Azt mondta, hogy nincs igazából logikus indoka ellene, csak megijedt. Az óvszert viszont mindketten utáljuk, és ha van biztos védekezés nélküle, akkor az lenne a legjobb.

2023. júl. 11. 22:11
 14/15 anonim ***** válasza:
49%
Tipikus azért, hogy te vesd alá magad, hogy neki kényelmesebb legyen a szex és megmaradjon a lehetősége, hiszen egy férfi még 70 évesen is nemzhet gyereket...
2023. júl. 11. 22:53
 15/15 anonim ***** válasza:
#12! Ok.Akkor mától mindenki védekezzen így. Bekötöm, kikötöm. Mi sem egyszerűbb? Nem is értem, minek bajlódunk itt az óvszerrel, gyógyszerrel, meg a többi fölösleges macarával🤦🏽‍♀️ A műtéteidet meg majd fizetem én, ne is törődj vele🤣
2023. júl. 12. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!