Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik hogy kétszer pozi legyen?

Létezik hogy kétszer pozi legyen?

Figyelt kérdés

Jövőhét közepén volna az esedékes mensim, de ilyen erős az lh tesztem.

Megint peteérésem volna?

[link]

(tudom hogy ez még nem pozi Lh teszt)

2023. júl. 7. 21:19
 1/6 A kérdező kommentje:
(volt ciklus 11. napján erős pozi Lh tesztem)
2023. júl. 7. 21:19
 2/6 anonim ***** válasza:
42%
Ez nem pozitív.
2023. júl. 7. 21:23
 3/6 A kérdező kommentje:

A link alatti mondatomat olvasd kérlek.

Általában ilyen teszt után szokott másnap harmadnap pozi lenni amiatt írtam

2023. júl. 7. 21:24
 4/6 anonim ***** válasza:
84%

De ha te is látod, hogy ez nem pozitív, akkor mi a kérdés?

Ha ennyire akarod, akkor folytasd a tesztelést, és majd akkor kérdezd meg, hogy lehetséges-e, ha egyáltalán pozitív lesz. Mert ez nem az. És ha volt már ebben a ciklusban, akkor valószínűleg nem is lesz az, tehát tárgytalan a kérdés.

Ha nem volt ovud akkor, mikor gondoltad, akkor meg de, lehet, hogy most pozitív lesz és mot lesz ovud. Vagy nem.ű

Ugyanis az LH teszt csak az LH-csúcsot mutatja, azt, hogy megtörtént-e az ovuláció vagy sem, azt nem. Hőmérőzzél mellette, és akkor látod, hogy volt-e vagy sem.

2023. júl. 7. 21:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Három okból erősödhet az LH teszt.

1. Vagy elmaradt az ovuláció, és a tested megpróbálkozik egy második körrel. Ha nem hőmérőzöl a tesztelés mellett, akkor nem tudhatod, valóban megtörtént-e az ovuláció, szóval tesztelhetsz tovább.

2. Vannak nők, akiknek a ciklus végén emelkedik az LH szintje, de a csúcsot nem éri el, ezért csak sötétebb lesz a csík, de nem lesz pozitív a teszt.

3. Már nem az LH-t érzékeli, hanem a növekvő HCG-t.

2023. júl. 7. 22:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Jaj nekem mensi előtti napon is szokott ilyen erős lenni...de ez nem pozi, tehát semmit nem jelent. Terhesen pedig szép pozi volt az LH teszt is napokkal nem várt előtt, de akkor a hcg teszt is pozi volt már.

Az lh ingadozik, hol több, hol kevesebb.

2023. júl. 8. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!