Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Este éreztem olyat, mintha...

Este éreztem olyat, mintha kétszer kicsit bugyborékolt volna valami a hasamban. Létezik hogy a babámat éreztem?

Figyelt kérdés

Este éreztem olyat,mintha 2x kicsit bugyborékolt volna valami a hasamban,nem olyan mint amikor hasmenésed lesz, hanem valahogy más volt.Elég gyengén éreztem.Lehetett ő vagy bebeszélem magamnak,mert tény már nagyon várom a mocorgását.

15 hetes vagyok

2008. febr. 6. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia

En olvastam,h ilyenkor mar erezheted Ot,szeritnem O volt.

Jaj de jo lenne,ha mar En is legalabb itt tartanek,de nagyon gratulalok neked a babahoz.

10 hetes kismama

2008. febr. 6. 18:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is gratula neked:-)
2008. febr. 6. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 15 hetes kismama! Hát ez az az érzés amikor megmozdul a Baba a pocakodban, pár hét és akkorákat rúg majd hogy el sem hiszed!!:))

23 hetes kismama

2008. febr. 7. 07:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólókhoz, tényéleg a pici lehetett, őszintén gratulálok. Néhány hét múlva már azt is érezni fogod, ha ébren van, és fickándozik, tornázik, hidd el mesés érzés:)
2008. febr. 7. 08:55
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ez simán lehet a baba! Én is a 14-17. hét között éreztem őt először! Ahogy telik az idő, egyre határozottabban jelzi majd, hogy odabent van! Nagyon jó érzés!

Üdv, egy 27 hetes kismami.

2008. febr. 7. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!