Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerinteted létezik az, hogy...

Szerinteted létezik az, hogy egy cikluson belül kétszer is van az embernek peteérése?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy egyszer a ciklusom 9-10. napján volt tojásfehérje szerű hüvelyváladékom és most a ciklusom 15. napján megint ez a helyzet (A ciklusom 25 napos). Azért kezdtem el gondolkozni, mert néhány hónapja voltam nőgyógyásznál, aki más okból végzett nálam egy hüvelyi ultrahangot és azt mondta hogy éppen peteérésem van. Ehhez képest 9 nap múlva rendesen 25 napra megjött a mensim. De a félidős nyákom akkor is ugyanolyan tojásfehérjés volt. Egyéb tényezőket nem mértem (pl. hőmérséklet).
2009. jan. 16. 12:03
 1/2 anonim ***** válasza:
igen. sőt volt már olyan is hogy így születtek ikrek ám mégis volt köztük egy hét eltérés, mert két különböző pete termékenyült meg egy hét különbséggel. mondjuk az esély elég kicsi:-)
2009. jan. 16. 12:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezen pont ma gondolkoztam, mivel úgy szúr a petefészkem, mintha PÉ-m lenne, de még csak a 9.napomon vagyok.
2009. jan. 16. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!