Ha ezt fogom tenni segíttek neki vagy lehet pont a jó napokat elcsesszük?
Figyelt kérdés
Lassan 2 éve probálkozzunk a babával mind hiába mert a férjemnek kevés spermái vannak és azok is rosszak. Az elején pontosan kellet szexelnünk amit ő mar megunt persze azóta már hagytam le belőle de mikor nem szexelünk úgy érzem hogy pont most kéne ,de most elhatároztam hogy nem említtek neki semmit akkor szexelünk mikor o akarja mert azt olvastam hogy mikor a pasi nem stresszel jár neki is jobb és talán jobban segít a spermáknak ,ennek lehet valóság alapja?2023. júl. 7. 17:03
21/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom oszinten utana kell nézzünk ha nem lesz más esély
2023. júl. 8. 13:26
22/22 anonim válasza:
Hát nálunk alapvetően heti 1x szex van , ilyenek az igényeink neki is és nekem is.Mikor erős két csíkos volt az lh tesztem szóltam hogy ovulálok bujjunk össze.Nem nagy cucc.10 éve vagyok a barátommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!