Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha ezt fogom tenni segíttek...

Ha ezt fogom tenni segíttek neki vagy lehet pont a jó napokat elcsesszük?

Figyelt kérdés
Lassan 2 éve probálkozzunk a babával mind hiába mert a férjemnek kevés spermái vannak és azok is rosszak. Az elején pontosan kellet szexelnünk amit ő mar megunt persze azóta már hagytam le belőle de mikor nem szexelünk úgy érzem hogy pont most kéne ,de most elhatároztam hogy nem említtek neki semmit akkor szexelünk mikor o akarja mert azt olvastam hogy mikor a pasi nem stresszel jár neki is jobb és talán jobban segít a spermáknak ,ennek lehet valóság alapja?

2023. júl. 7. 17:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Én nézném az ovut és pont aznap lennék együtt. Ha kevés a spermaszám, akkor szerintem lehet jobb lenne a két naponta helyett.
2023. júl. 7. 19:56
 12/22 A kérdező kommentje:
rajta vagyok most azon
2023. júl. 7. 20:09
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

2 millió? Annál már bőven lombikot javasolnak, inszemet már nem is. Nem mondom, próbálkozni lehet, de ideje lenne meddőségi kezelésre menni. Pláne ha még nálad is bizonytalan, van-e ovud.

Jelentkezzetek egy reprodukciós intézetbe, ott majd kivizsgálnak titeket.

2023. júl. 7. 20:37
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom honnan szereznénk annyi pénzt..
2023. júl. 7. 21:14
 15/22 anonim ***** válasza:

Szerintem te figyeld hőmérőzéssel, mikor van ovud, és kezdeményezz akkor, de ne kötelező jelleggel. Ne mondd meg, hogy azért. Csak kedved lenne hozzá most épp.

A próbálkozással nem ártotok addig se, míg sikerül javítani vagy lesz pénz lombikra.

2023. júl. 7. 21:27
 16/22 anonim ***** válasza:
Külföldön éltek? Mert itthon nem kerül pénzbe a lombik, csak a gyógyszereknek van dobozára (300 ft), de ennyi. A kezelés teljesen ingyenes.
2023. júl. 7. 21:29
 17/22 A kérdező kommentje:
Erdélyben élünk.
2023. júl. 7. 21:32
 18/22 anonim ***** válasza:
Romániában nincs államilag támogatott (ingyenes) lombik kezelés/meddőségi kezelés? Ilyen spermaszámmal nem az ovulációdat kellene számolgatni, mert ez brutálisan alacsony: "Az aktuálisan elfogadott normálérték 15 millió spermium/ml fölött van. A 15 millió/ml alatti spermaszám alatt oligozoospermiáról (azaz alacsony spermiumszámról) beszélhetünk. A 10-15 millió/ml közötti érték esetén enyhe oligozoospermiáról, 5-10 millió/ml között közepes mértékű oligozoospermiáról, míg 5 millió/ml alatt súlyos oligozoospermiáról beszélhetünk."
2023. júl. 7. 23:02
 19/22 A kérdező kommentje:
Nincs . Senki sem ajánlotta a mesterségest még mert megprobálják természetes úton növelni a sperma számokat .
2023. júl. 8. 05:54
 20/22 anonim ***** válasza:
Bocsánat, hogyha rosszul gondolom, de ha kettős állampolgárok vagytok, akkor sem vagytok jogosultak Magyarországon lombik kezelésre?
2023. júl. 8. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!