Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha ezt fogom tenni segíttek...

Ha ezt fogom tenni segíttek neki vagy lehet pont a jó napokat elcsesszük?

Figyelt kérdés
Lassan 2 éve probálkozzunk a babával mind hiába mert a férjemnek kevés spermái vannak és azok is rosszak. Az elején pontosan kellet szexelnünk amit ő mar megunt persze azóta már hagytam le belőle de mikor nem szexelünk úgy érzem hogy pont most kéne ,de most elhatároztam hogy nem említtek neki semmit akkor szexelünk mikor o akarja mert azt olvastam hogy mikor a pasi nem stresszel jár neki is jobb és talán jobban segít a spermáknak ,ennek lehet valóság alapja?

2023. júl. 7. 17:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
44%
Természetesen.Ne azért lwgyetek együtt mert kell hanem mert szeretnétek
2023. júl. 7. 17:07
 2/22 anonim ***** válasza:
81%

Most kipróbálnám én is így is.

Szorítok, hogy sikerüljön!

Illetve biztos az ovu? Nálam kiderült, hogy később van, így nem mindig voltunk jókor együtt, később is fogant a baba.

2023. júl. 7. 17:10
 3/22 anonim ***** válasza:
86%
Sok függ attól, mennyire alacsony a spermaszám, illetve egyéb mutatók (DNS fragmentáció eredménye pl.), de ha ennyi "áldozatot" nem tud a férjed megtenni, hogy a ciklusod 10-18 napja között (és akkor már nagyon bebiztosítottátok magatokat) 2 naponta szexel veled, akkor mit fog szólni a későbbi nehézségekhez? Ovulációd nézed valamilyen módszerrel?
2023. júl. 7. 17:17
 4/22 anonim ***** válasza:
92%
Ha rossz a spermaszám és minőség, nem vetették még fel az inszeminációt, sőt, ha annyira rossz, a lombikot?
2023. júl. 7. 17:38
 5/22 A kérdező kommentje:
Az ovu sem biztos viszont mind mondtam a férjemnél vannak a nagyobb gondok :(
2023. júl. 7. 17:48
 6/22 A kérdező kommentje:

Jelenleg kezelésen van ,nem tudom mit hozz a jővő :(

Szexel velem a férjem 2-3 naponta együtt vagyunk ,múlthónapban pl minden második nap együtt voltunk ,késett is elég sokat végül megjött.

2023. júl. 7. 17:50
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, de ha a férjednél gondok vannak akkor még fontosabb lenne, hogy be legyen lőve a te ovud, hogy minél nagyobb esélye legyen annak a kevés spermának is! Ilyenkor akár UH-s utánkövetést is szoktak csinálni vagy gyógyszeres rásegítést nálad, hogy biztos legyen ovud és/vagy lehessen tudni, mikor van. Ha meg 2 naponta szexeltek és nem tudod mikor van ovud, akkor mit értesz ez alatt: "Az elején pontosan kellet szexelnünk amit ő mar megunt persze azóta már hagytam le belőle de mikor nem szexelünk úgy érzem hogy pont most kéne"? 3-as voltam.
2023. júl. 7. 18:04
 8/22 A kérdező kommentje:
Amikor megdöntöttük hogy babát akarunk akkor minden nap mondtam neki hogy szexeljünk ,az elején álmomban nem gondoltam volna hogy baj lehet :( most elkezdtem hőmérözni útána keszulok UH ra menni
2023. júl. 7. 18:13
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell mindennap szexelni, 2 naponta kell szexelni a fogamzásképes napokon. Neked milyen vizsgálatokat végeztek el? Az orvosod mondta, hogy hőmérőzz? Ő kap valami kezelést, azt írtad, gondolom pár hétig/hónapig, nem? Egyelőre ne görcsölj rajta, ha van kedve szexeljetek 2 naponta, leginkább a ciklus közepén (12-16. vagy 10-18. nap). Nem tudom hány évesek vagytok, gondolom még fiatalok, hogy inszem/lombik nem került szóba? Vagy nem _annyira_ rossza az eredménye?
2023. júl. 7. 18:22
 10/22 A kérdező kommentje:
ő 31 ên 26,még nem került szóba . 2 millió van neki
2023. júl. 7. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!